GTX 1050Tİ PUBG anlık takılmalar

emirpils

Hectopat
Merhaba 1 yıl önce Vatan'dan bilgisayar topladım. PUBG'de ortalama 70-80 FPS alıyorum ama ara sıra drop giriyor. Bunu düzeltmem için bilgisayarımda neleri değişmeliyim veya önerdiğiniz bir çözüm var mı? Bu arada PUBG ayarların çoğu düşük ayarlarda oynuyorum.
Sistem özelliklerim:
Anakart: ASUS Prime B250M-PLUS.
İşlemci: Intel Core i5 7400,3400 MHz.
RAM: Crucial 8x2GB 2666 MHz.
Ekran kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti Gaming X 4 GB OC GDDR5 128Bit.
HDD: WD 1TB.
Sistemim bu kadar şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 1 yıl önce Vatan'dan bilgisayar topladım. PUBG'de ortalama 70-80 FPS alıyorum ama ara sıra drop giriyor. Bunu düzeltmem için bilgisayarımda neleri değişmeliyim veya önerdiğiniz bir çözüm var mı? Bu arada PUBG ayarların çoğu düşük ayarlarda oynuyorum.
Sistem özelliklerim:
Anakart: ASUS Prime B250M-PLUS
İşlemci: Intel Core i5 7400,3400 MHz
RAM: Crucial 8x2GB 2666 MHz
Ekran kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti Gaming X 4 GB OC GDDR5 128Bit
HDD: WD 1TB
O problemi SSD alarak ve Windows'u SSD ye kurarak format atarak çözebilirsin.

Sistem özelliklerim:
Anakart: ASUS Prime B250M-PLUS
İşlemci: Intel Core i5 7400,3400 MHz
RAM: Crucial 8x2GB 2666 MHz
Ekran kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti Gaming X 4 GB OC GDDR5 128Bit
HDD: WD 1TB
Ben de 1660ti ile aynı sorunu yaşıyorum. Bence sorun sistem değil oyun kaynaklı. HDD desem de
"Yüzlerce oyunda böyle drop girmedi de bunda mı giriyor ?" diyerek suçu HDD atamıyorum.

Ce Vatan'dan bilgisayar topladım. PUBG'de ortalama 70-80 FPS alıyorum ama ara sıra drop giriyor. Bunu düzeltmem için bilgisayarımda neleri değişmeliyim veya önerdiğiniz bir çözüm var mı? Bu arada PUBG ayarların çoğu düşük ayarlarda oynuyorum.
3 Sene önce bir bilgisayar aldım.
i5 4460.
GTX960.
8 GB RAM SSD yok.
1920x1080 PUBG 110 FPS almaktayım. 85 altına düştüğünü hiç görmedim asla da drop yaşamadım.
O da haritanın en çok bina olan yerlerinde.

Önerileriniz için teşekkürler. Başka bir sorunla alakası yok mu? Eğer yoksa en yakın zamanda SSD almayı düşünüyorum sizce samsun 860 Evo iyi midir?
En iyi SSD firmasının ürünüdür, alabilirsiniz.

SSD'nin FPS katkısı yoktur.
Sadece loading süresini kısaltır.
Atıyorum Battlefield oynuyorsundur loading 10 dakika alıyordur bu 2 dakikaya düşer.
Hepsi bu. Dropun HDD ile alakası yoktur.
SSD kötü bir şey değil ama öncelikte değil. Ona gelesiye kadar RAM ve ekran kartı tavsiyesi yapılabilir.

SSD'nin FPS katkısı yoktur.
Sadece loading süresini kısaltır.
Atıyorum Battlefield oynuyorsundur loading 10 dakika alıyordur bu 2 dakikaya düşer.
Hepsi bu. Drobun HDD ile alakası yoktur.
SDD kötü birşey değil ama öncelikte değil. Ona gelesiye kadar ram ve ekran kartı tavsiyesi yapılabilir.
Ram 16Gb ve Ekran kartımda 1050Tİ iyi değil mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı