GTX 1050Ti sistem 4.000 TL'ye alınır mı?

@Baran Toprak koç biz 4500 TL hakkında konuşuyoruz maalesef sıfırda bu kadar oluyor artık 2019'da değiliz ayrıca attığınız sistem 5400 TL.
Piyasada sıfır GTX 1050 Ti kalmadı. 2. el almak zorunda zaten. Ayrıca dediğiniz işlemci iyi değil.

İşlemcinin iyi olmadığını biliyorum ayrıca piyasada sıfır 1050 Ti var bu 1. Bu bütçede APU almak daha mantıklı olur bu 2. Ekran kartlı sistem isterse arkadaş bu bütçeyle 0'da anca bu bulunur bu 3. 2. el daha mantıklı olur bu bütçede bu da 4.

@Baran Toprak koç biz 4500 TL hakkında konuşuyoruz maalesef sıfırda bu kadar oluyor artık 2019'da değiliz ayrıca attığınız sistem 5400 TL.

İşlemcinin iyi olmadığını biliyorum ayrıca piyasada sıfır 1050 Ti var bu 1. Bu bütçede APU almak daha mantıklı olur bu 2. Ekran kartlı sistem isterse arkadaş bu bütçeyle 0'da anca bu bulunur bu 3. 2. el daha mantıklı olur bu bütçede bu da 4.
Hocam ben de onu diyorum zaten. 2. el MSI Gaming X varken neden Palit alsın?

Hocam ben de onu diyorum zaten. 2. el MSI Gaming X varken neden Palit alsın?

He siz şu markalardan bahsediyorsunuz ben anladım sizi hocam marka modellerinde bir fark olmaz haberiniz olsun MSI Gaming X olunca daha iyi performans vermiyor sadece soğutma farkı ayrıca Gaming X GTX 1050 Ti'ın sıfırı 3600TL şu an galiba yani Palit alsa veya INNO3D olunca performans farkı olmuyor.

@Gwynbleidd11 tek fark güç tüketimi oluyor mesela MSI GTX 1650 sıfırı 3000 (sallıyorum) gainward GTX 1650 Ghost 2800(bu gerçek fiyat Gaming gende bu fiyatta şu an) tek farkı soğutmaları performans açısından en fazla 2-3 FPS fark oluyor farklar: Güç tüketimi, soğutma.

He siz şu markalardan bahsediyorsunuz ben anladım sizi hocam marka modellerinde bir fark olmaz haberiniz olsun MSI Gaming X olunca daha iyi performans vermiyor sadece soğutma farkı ayrıca Gaming X GTX 1050 Ti'ın sıfırı 3600TL şu an galiba yani Palit alsa veya INNO3D olunca performans farkı olmuyor.
Haklısınız elbette performans farkı olmaz ama soğutma için cidden MSI Gaming X çok iyi.

Dediğiniz cidden iyiymiş almaya değer mi?

240GB size yeterse evet ve ayrıca RAM'i 16 GB rapmanızı öneririm.
Haklısınız elbette performans farkı olmaz ama soğutma için cidden MSI Gaming X çok iyi.

Çok iyi diyemeyiz. İyi diyebiliriz çünkü artık günümüz oyunları 1050 Ti'da zorlanıyor o kart yakında pek kullanılmayacak zaten soğutma da yetmeyecek bir süre sonra artık 1650 gerekiyor en az.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı