GTX 1050Ti sistem düşük FPS sorunu

Alpay Colt

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Yakın bir zamanda yeni parçalar alacağım fakat malum şu virüs falan donduk kaldık. Benim sorunum oyunlarda düşük FPS almaya başlamam. Sistemin oyunlara nazaran idare eder olması fakat FPS çok düşük. Oynadığım oyunlar; CS:GO - Rainbow Six Siege - Rust - PUBG vb. Oyunlar. CS:GO'da saçma bir nedenle FPS 80'i geçmiyor R6'da düşük ayarlarda kasıyor Rust'ta 25-40 civarı (en düşük ayarlarda) alıyorum. Bir yardımcı olursanız çok sevinirim hiçbir oyundan tad alamıyorum artık...

Sistemim
Ekran kartı: ASUS GTX 1050 Ti

İşlemci: AMD FX X6 6300 3.5 GHz

Anakart: MSI 970A G-46

RAM: Kingston 8 GB HyperX 1600 MHz

Not: İşlemci BIOS oto OC ayarında 3.76 GHz'de çalışıyor. belki bir faydası olur diye öyle yaptım ama o da hiçbir işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar muhtemelen benim ekran kartım işlemci ile darboğaz yapıyor çünkü her oyunda işlemci %80 çalışırken ekran kartı %30-40 civarı çalışıyor bu arada unlostun ayarlarını falan hepsini yaptım tekrardan + arkadaşın dediği gibi ekran kartı ısındığında fanları dönüyor.

Az önce FurMark'tan da test yaptım 12 dakika sürdü ekran kartı tam yükte çalışıyor ve sıcaklığımin 34 Max 56 dereceydi bence gayet iyi değerler dediğim gibi arkadaşlar işlemci ile darboğaz yapıyor sanırsam DDR 4 sisteme geçmeyi düşünüyordum zaten iyi oldu böylesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…