GTX 1050Ti sistem PSU, SSD ve RAM önerisi

borabala

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni sistem alacağım şu 3 ürünü alacağım.
Kasa Power suply SSD ve RAM önerirseniz sevinirim teşekkürler 🥰

Son düzenleme:
Çok karışıyorum belki ama anakart olarak da şu modeli almanız daha iyi olacaktır çünkü M.2 SSD destekli:

500W 80+ PSU, SanDisk Ultra 3D SATA SSD, Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz RAM.

8 GB yetecek midir?

500W 80+ PSU, SanDisk Ultra 3D SATA SSD, Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz RAM.

PSU ve SSD link bırakırsanız sevinirim.

Çok karışıyorum belki ama anakart olarak da şu modeli almanız daha iyi olacaktır çünkü M.2 SSD destekli:

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PSU en önemli bileşendir. RAM ise (kapasite olarak) en son bakılması gereken bileşen diye düşünüyorum. Binlerce TL yatırıp sırf ucuz diye uyduruk bir PSU'ya emanet etmeyin sisteminizi. Bırakın bellek ilk etapta 8 GB olsun. İleride istediğiniz zaman yanına ilave yapabilirsiniz. Sırf 16 GB olsun diye PSU ve anakarttan feragat etmeyin. Almışken üzerinde bütün yuvaları barındıran bir anakart ve kaliteli bir PSU alın.

Bence PSU en önemli bileşendir. RAM ise (kapasite olarak) en son bakılması gereken bileşen diye düşünüyorum. Binlerce TL yatırıp sırf ucuz diye uyduruk bir PSU'ya emanet etmeyin sisteminizi. Bırakın bellek ilk etapta 8 GB olsun. İleride istediğiniz zaman yanına ilave yapabilirsiniz. Sırf 16 GB olsun diye PSU ve anakarttan feragat etmeyin. Almışken üzerinde bütün yuvaları barındıran bir anakart ve kaliteli bir PSU alın.
tamam teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı