HDD'yi 5400RPM seçmişsin, işlemciyi R5 1500X yapmak mantıklı ve boşu boşuna ses kartına para vermişsin, ki zaten anakartta ses kapasitörleri bulunmakta.

Arkadaş ses kartı istemiş ya.
HDD ise dediğim gibi tabi 7200 olmalı.

AMD olmasın diyorsun iyi güzelde, i5 7600 alman gerçekten mantıklı değil. Ryzen 1600 alırsın baba gibi uzun süre kullanırsın, ileride çekirdek sıkıntısı çekmezsin.
Komikmiş bana 7 yıldır hala sorunsuz çalışan AMD işlemci göster.

Zamanında 2700K alanlar bugün hala kullanıyor.

Sinirleniyorum. MSI demişsiniz, fakat MSI dışında da kaliteli markalar var. Hem AMD Ryzen 7 1800X ile İntel i7-7700K karşılaştırmasını gördün mü? Veya 8700K? Bilmeden konuşmayalım.

Evet herkes Intel'in AMD'yi yine yerden yere vurduğunu gördü.

Kesinlikle AMD olmasın neden dediniz anlamadım? Kendi paranız ile kazık yiyecekseniz buyrun Intel alın.
i7 8700k çok övdüğünüz 1800X'den daha ucuz olmasına rağmen devasa bir farkta performans veriyor. Kim kazık yiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD de yerden yere vurdu zamanında. Pentium 4'ün çıkış zamanına bak tarihten herkes nasıl AMD'ye yönelmiş. Zaman zaman birbirini geçerler ayrıca bu sıfırdan üretilmiş mimari. Geçmişi katmayacaksın yani.

AMD de yerden yere vurdu zamanında. Pentium 4'ün çıkış zamanına bak tarihten herkes nasıl AMD'ye yönelmiş. Zaman zaman birbirini geçerler ayrıca bu sıfırdan üretilmiş mimari. Geçmişi katmayacaksın yani.

Arkadaş geleceği görüyormuş gibi bir yorum yaptığı için cevap verdim.

Biz burada sana yardım etmek amacıyla zamanımızı ayırıp yazıyoruz, senin verdiğin tepkiye bak. Ne alıyorsan al karışmıyorum. Ben AMD'nin Ryzen önceki hiçbir işlemcisini tavsiye etmedim daha önce. Haliyle AMD Ryzen sonrası işlemci konusunda bir hayli gelişti. Gelmiş bana kaç sene öncesini anlatıyor..... Tam bir fanboysun.

Arkadaş geleceği görüyormuş gibi bir yorum yaptığı için cevap verdim.
Tecrübeyle sabit kendi i5 işlemcimden biliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı