GTX 1050Ti sistemin performansı oyunlarda düşük

Rvboi

Decapat
Daha fazla  
PC özellikleri:
i5 7400.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM.

PC zaten cok iyi degil ama olmasi gerekenden cok daha az performans veriyor. Örnek olarak internetteki testlerde Valorant'da 150-200 FPS arasi iken, bu PC 100 FPS zor görüyor sorunu bir türlü çözemedim ve anlayamadım. Rainbow Six Siege en düşük ayarlar 1280x1024 60-70 arasi FPS aliyor ve drop giriyor. Ve sıcaklık kontrolü yaptım.

PC özellikleri:
i5 7400.
GTX 1050 Ti.
16 GB RAM.

PC zaten cok iyi degil ama olmasi gerekenden cok daha az performans veriyor. Örnek olarak internetteki testlerde Valorant'ta 150-200 FPS arasi iken, bu PC 100 FPS zor görüyor sorunu bir türlü çözemedim ve anlayamadım. Rainbow Six: Siege en düşük ayarlar 1280x1024 60-70 arasi FPS aliyor ve drop giriyor. Ve sıcaklık kontrolü yaptım.

Ekran kartını yeni mi aldınız.

Bende kullanıyorum 1050 Ti ve i5-9400F çeklinde TLOU, ve Cyberpunk dışında zorlandığım oyun olmadı FPS açısından. Bu iki oyunda düşük grafiklere bile alsam kasıyordu zaten.

2019 Modern Warfare ve BF 1, v ve 2042'de FPS sorunu çekmiyorum.

Ben sadece GTA 5, rainbowsixage ve Valorant denedim. GTA 5 normal ayarlarda her şey en düşükte 60 FPS falan alıyor bence normal gibi gelmedi. Yani bence işlemci çok kötü de değil sorunu çözemedim ya ekran kartında ya da RAM olabilir diye düşünüyorum.

Yani ben aslında internetteki testlere bakarak söylüyorum o yüzden garip geldi bu kadar az fpsler almasi veya drop girmesi ama genel olarak böyleyse sorun sanırım direkt ekran kartının kötü olması

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı