Sevmeye biliriz ama saygı duymamız gerekir1920x1080 de şuan için pek fark yok gibi gözüksede gelecek oyunlar için sıkıntı teşkil edebilir şahsen 8gb dan aşağısı bu saatten sonra risk , tercihine saygı duyuyorum ama bana kalırsa AMD RX 480 bakabilirsin şahsen daha performanslıdır ama senin tercihinede saygı duyuyorum kısaca gtx 1060 alıcaksan 6gb almalısın.
Adam 8GB'dan aşağısı kurtarmaz dedi ya... Yok artık.1920x1080 de şuan için pek fark yok gibi gözüksede gelecek oyunlar için sıkıntı teşkil edebilir şahsen 8gb dan aşağısı bu saatten sonra risk , tercihine saygı duyuyorum ama bana kalırsa AMD RX 480 bakabilirsin şahsen daha performanslıdır ama senin tercihinede saygı duyuyorum kısaca gtx 1060 alıcaksan 6gb almalısın.
Birader sadece bugünü düşünen bir kafayla sistem toplanmaz artık oyunlar 8gb zorlamaya başladı 1 2 seneye ne olucak sanıyorsun vram yetmediği için ileride çıkan oyunlarda sıkıntı yapmaya başlıyacak , olaya bu açıdan bak 3gb ile ne umuyosun merak içindeyim.Adam 8GB'dan aşağısı kurtarmaz dedi ya... Yok artık.
İkisini de alabilirsin kardeşim. Fiyatına göre iyi kartlar.
8 GB VRAM her kart için uygun değil. 4K çözünürlüğünde bile hala çoğu oyunda bu VRAM miktarı kullanılamıyor. Kullanan oyunlar elbette var bu VRAM'i kullanacak kartlarında çok güçlü olmaları lazım. GTX 1080, R9 295X2, GTX 980 Tİ, Titan X gibi. 1080P için şuan 4 GB bile çoğu zaman yeterliyken 8 GB VRAM zorunlu demek saçmalık olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.