GTX 1060 3GB alınır mı?

Kairos_

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Benim sorum şu ki bir bilgisayar toplamak istiyorum bütçem 2700Tl civarı SSD felan koymayacağım muhtemelen. Parçalara bakarken resimde de olduğu gibi GTX 1060'ın fiyatı çok iyi geldi. Bende işte biraz arkadaşlarıma felan sordum ama bana 3 GB almamamı ilerde çıkacak oyunlarda felan fazla iyi bir performans göstermeyeceğini söylediler. Bende burada tekrar sormak istiyorum. Bu ekran kartı sizce alınmalı mı? Yoksa bu fiyatlarda yine iyi bi kart veya daha düşük fiyatta iyi bir ekran kartı önerebilir misiniz? (Bilgisayarımı NVIDIA üzerine kurmak istiyorum AMD de önerebilirsiniz fakat NVIDIA'yı göz önünde bulundurursanız sevinirim.)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    134,6 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleyen: Moderatör:
3gb vram şu anda bile yeterli gelmeyebiliyor. Mesela bende RX480 8gb var GTA 5 very high ayarlarda vram kullanımı 4gb'ye kadar çıkıyor. Bu bütçe için şöyle bir sistem öneririm ama eğer NVIDIA kullanmak istiyorsan ekran kartını GTX 1050ti ile değiştirebilirsin.
Ekran Görüntüsü (7).png

Yeni nesil AAA oyunlar da 1080p ultra da 3300-3500 MB arası VRAM kullanımı söz konusu. Bu nedenle GTX1060 güçlü bir kart olsa bile 3GB VRAM önünü tıkayacaktır. 1080p de Ultra da 60 FPS ve üstü performansı RX 470-480 ile de rahatlıkla alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı