-i5 7500
-GTX 1060 3GB
-16 GB 2400MHz RAM
Yukarıdaki sistem özellikleri ile sizce RDR2 oynayabilir miyim? Malum oyun yeni çıkacak ben de ona göre almayı düşünüyorum. Bence orta ile yüksek ayarlarda 50-60 FPS açacaktır, ama emin olamadım şahsen. Sizce de böyle olur mu?
-i5 7500
-GTX 1060 3GB
-16 GB 2400MHz RAM
Yukarıdaki sistem özellikleri ile sizce RDR2 oynayabilir miyim? Malum oyun yeni çıkacak ben de ona göre almayı düşünüyorum. Bence orta ile yüksek ayarlarda 50-60 FPS açacaktır, ama emin olamadım şahsen. Sizce de böyle olur mu?
Konsollardan sonra PC için de çıkacak olan Red Dead Redemption 2 sistem gereksinimleri belli oldu. Rockstar Games tarafından 5 Kasım tarihinde sonunda PC
Oyunun optimizasyonuna bağlı, sistem gereksinimlerine göre yorum yapmak yanlış. Sonuçta yine aynı adamların oyunu olan GTA 4'de de sistem gereksinimleri dalga geçilecek türdenler ancak günümüz sistemlerinde bile sorunsuz çalışmayan bir oyun kendisi. Optimizasyon her şeyden önemlidir ve optimizasyonu görmeden yorum yapmak doğru değildir.
Kaldı ki sistem gereksinimlerinde belirtilen 8GB bellekle o oyunu oynayabileceğiniz sanmıyorum, sistem gereksinimleri tutarlı gözükmüyor.