GTX 1060 3GB RDR2 Açar mı?

AtakanGuney

Kilopat
-i5 7500
-GTX 1060 3GB
-16 GB 2400MHz RAM
Yukarıdaki sistem özellikleri ile sizce RDR2 oynayabilir miyim? Malum oyun yeni çıkacak ben de ona göre almayı düşünüyorum. Bence orta ile yüksek ayarlarda 50-60 FPS açacaktır, ama emin olamadım şahsen. Sizce de böyle olur mu?

Oyunun optimizasyonuna bağlı, sistem gereksinimlerine göre yorum yapmak yanlış. Sonuçta yine aynı adamların oyunu olan GTA 4'de de sistem gereksinimleri dalga geçilecek türdenler ancak günümüz sistemlerinde bile sorunsuz çalışmayan bir oyun kendisi. Optimizasyon her şeyden önemlidir ve optimizasyonu görmeden yorum yapmak doğru değildir.

Kaldı ki sistem gereksinimlerinde belirtilen 8GB bellekle o oyunu oynayabileceğiniz sanmıyorum, sistem gereksinimleri tutarlı gözükmüyor.
Arkadaşım adam 16GB RAM yazmış.

Arkadaşım adam 16GB RAM yazmış.
"Sistem gereksinimlerinde belirtilen 8GB bellekle..." bu cümle içerisindeki "sistem gereksinimlerinde belirtilen" kısmını 750 defa tekrar tekrar okumanızı tavsiye ederim.

8GB bellek yeni nesil oyunlar için oldukça yetersiz, özellikle RDR2 gibi devasa bir oyunun minimum sistem gereksinimlerinde en az 12GB bellek istemesi gerekliydi, 8GB ile oyun oynanmıyor çünkü. Bunun yerine 8GB gibi yetersiz bir bellek istemesi sistem gereksinimlerinin gerçekçiliğini bi' hayli düşürüyor.

Yani 8GB yazdı diye 8GB bellekle bu oyunu oynayamazsın, aynı şekilde GTX770 yazdı diye de GTX770'le de oynayamayabilirsin. İşin kısası sistem gereksinimlerinde hiçbir zaman kesinlik olmaz, asıl fikri oyunun optimizasyonunu gördüğümüzde vermek gerekiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı