GTX 1060 6 GB 192Bit FPS düşme sorunu

Console.log

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
İyi günler Technopat ailesi,
Başlıkta bulunan ekran kartına sahibim. İşlemcim Ryzen 5 1500X, anakartım MSI B350M PRO-VDH.
Hackintosh işlemini başarılı bir şekilde kurduktan sonra Clover Bootloader ile ilgili hiçbir şeyi yapmadım çünkü kendime güvenemediğimden ötürü. Ekran kartımı terminal'den yükledim, ses kartını ise vodoohda olan paket ile hallettim.
League of Legends oynuyoruz sadece o yüzden bende indireyim bir bakayım dedim. Windows'ta 200-210 arası aldığım FPS şu anda 45-50 arası değişiyor. Şaşırdım tabii fakat bunun bir çözümü olmalıdır büyük olasılık.

Clover Bootloader'dan kaynaklı bir işlem ise bunu nasıl yapabilirim. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun kalırım.
Bu arada Mac'e girişimde şu şekilde bilgisayar açılırken F11 tuşuna basıp USB'yi seçiyorum. USB'den clover pencere geliyor. Oradan da Mac'ime girebiliyorum. Bana Clover bootloader ile alakalı bir problem gibi geliyor çünkü her şeyi yaptım sadece onu yapmadım.

Arkadaşlar Clover'dan Mount EFI seçeceği bende bulunmuyor.
Ben 1TB'lik HDD'yi 3'e bölmüştüm. 3. Bölüme MAC'i kurmuştum.
Bundan kaynaklı birşey olmayacaktır herhalde.
Arkadaşlar ilgilenecek kimse yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgilenecek kimse var ama biraz sabretmelisin. İlk olarak oyun için Windows kullanmalısın. İkinci olarak ekran kartının tam olarak tanıtabildin mi? Kaç GB oluyor ayrıca örnek olarak Safari, Chromede gezerken pikseleşme vs var mı?

@claus hocam kusruma bakmayın anca görüyorum. Ekran kartını tanıttığıma eminim "Bu Mac hakkında" kısmına basınca direkt olarak GTX 1060 6G 192B 6023MB" gibi birşey yazıyor. Chrome ve Safaride gezerken pikselleşme değilde misal veriyorum, Safari'nin sağ ve ya sol alt köşesinden böyle uygulamayı çekiştirirken hafif bir böyle birşeyler oluyor, kasıyor gibi yani.

İlgilenecek kimse var ama biraz sabretmelisin. İlk olarak oyun için Windows kullanmalısın. İkinci olarak ekran kartının tam olarak tanıtabildin mi? Kaç GB oluyor ayrıca örnek olarak Safari, Chromede gezerken pikseleşme vs var mı?
OpenGL ve DirectX farkından dolayı olabilir mi? Zira ben de buna benzer bir durum yaşıyorum.

Dün Riot'a mesaj attım. Mac sürümlerinde genel bir sorun olduğu söyleniyor fakat genel olarak baktığımda tüm oyunlarda bu problemi sende yaşıyor musun? @Dryus
CS GO'da bu durumu yaşamıştım. ETS 2'de bir nebze normaldi. Ben 10.14.6 sürümünü kullanıyorum. Dirt Rally'de normaldi. Car Mechanic Simulator'de FPS problemi yaşıyordum ama onu orjinal almamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Webdriver kaldır sitemi yeniden başlat. Termine bunu girin.
Kod:
bash <(curl -s https://raw.githubusercontent.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update/master/nvidia-update.sh)
Yanlız oyun için dediğim gibi Windows daha mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı