GTX 1060 6G 144 Hz monitör alınır mı?

heaveNNN

Kilopat
Daha fazla  
EVGA GTX 1060 6G'ye sahibim. Genellikle CS:GO, PUBG, Rainbow Six gibi FPS oyunları oynuyorum. 144 Hz monitör almak istiyorum ama ekran kartım 144 Hz'i tam anlamıyla karşılayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO ve Rainbow Six makul grafik ayarlarında +100 FPS kolaylıkla verebilir. Ancak PUBG dandik olduğu için en düşük ayarlarda +100 FPS stabil verebilir mi emin değilim, özellikle sistem imzanızdaki gibi ve 1x8 Single Channel Ryzen sistem ile ekran kartı ve işlemci tam performansını alamazken.

CS:GO ve Rainbow Six makul grafik ayarlarında +100 FPS kolaylıkla verebilir. Ancak PUBG dandik olduğu için en düşük ayarlarda +100 FPS stabil verebilir mi emin değilim, özellikle sistem imzanızdaki gibi ve 1x8 Single Channel Ryzen sistem ile ekran kartı ve işlemci tam performansını alamazken.

Merak ettimde bir adet daha 8GB ram alıp dual chanel kullansam ne kadar bi performans artışı olur ve Ryzenler ram'e mi çok ağırlık veriyor?

SM-J500F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Merak ettimde bir adet daha 8GB ram alıp dual chanel kullansam ne kadar bi performans artışı olur ve Ryzenler ram'e mi çok ağırlık veriyor?

SM-J500F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
R5 1500X ve GTX 1060 6GB sistemime 8GB üstüne 8 GB ekledim yakın zamanda. Fark gerçekten hissediliyor, bazı oyunlarda ekran kartı kullanımım %99lara ulaşamazken artık ulaşıyor beni rahatsız eden nadiren olan anlık takılmalar oluyordu. Onlar olmamaya başladı. Gerek RAM artışı gerek dual channel'ın vermiş olduğu hız artışıyla iyi bir performans artışı oluyor. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı