GTX 1060 alınır mı?

Ben hiç amd kullanmadım.Vatan´a gittiğimizde adam bize dedi ki ``Amd önermem.Rx580 güzel bir ekran kartı,ama müşteri alıyor 2 gün sonra geri geliyor yazılımdan dolayı 30 fps düştü,diye. Windows 10 güncelleme getiriyor amd güncelleme getirmiyor birbiriyle çakışıp fps düşüyor.´´ dedi. Ben de ondan sonra nvidia ya yöneldim.

Herhangi bir sitede sevgililer günü bahanesiyle indirim yoksa bekleyin derim. Olmazsa son çare 580'e yönelirsiniz. Yüksek ücretler ödeniyor almışken tam içinize sinsin.

Ben hiç amd kullanmadım.Vatan´a gittiğimizde adam bize dedi ki ``Amd önermem.Rx580 güzel bir ekran kartı,ama müşteri alıyor 2 gün sonra geri geliyor yazılımdan dolayı 30 fps düştü,diye. Windows 10 güncelleme getiriyor amd güncelleme getirmiyor birbiriyle çakışıp fps düşüyor.´´ dedi. Ben de ondan sonra nvidia ya yöneldim.
Kim söylemişse güzel sallamış. Şuan Gigabyte RX580 8GB kullanıyorum ve sistemim Windows 10, güncellemeleri de genellikle yapıyorum hiçbir sıkıntım yok.

@@Önder236
Vatandaki adamın öyle deme nedeni size daha pahalı ürün satmaya çalışması da o yüzden. Vatan gibi yerlerde NVIDIA kartları satılır. Muhtemelen sattığı NVIDIA kart kadar prim de alıyordur. Her şey toz pembe değil.

Önerileriniz için teşekkürler.Haftaya cuma günü ne alacağım belli olacakdır. Birde rx580 e corsair 450w 80+plus sertifkalı güç kaynağı yeter mi? 12v kanalından 408 walt veriyor.

RX 580 ve GTX 1060 kafa kafaya zaten birbirlerine üstünlükleri yok ben olsam 1060 alırdım bu zamana kadar bana AMD çok sıkıntı yaşattı.
O biraz şans işi bence,kimisi hep amd kullanır kasmadan oynar.Kimisi sorun yaşayıp durur.
Birde rx580 e corsair 450w 80+plus sertifkalı güç kaynağı yeter mi? 12v kanalından 408 walt veriyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı