GTX 1060 boşta 53 derece

Sirrius

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartımı 1 senedir kullanıyorum 1 aydır bu halde:

Screenshot_2.png

Eskiden boştayken çekirdek ve memory oldukça düşük olduğu için ısı da 35-40 arası dolaşıyordu. Şimdi fanları durmadan çalışıyor ne kadar az ses gelse de gene de bir süre sonra insan sinir oluyor. Format atmayı denedim başta düşüyor tekrar başlatınca yine aynı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nvidia ayarlarını kurcalamış olabilirsin bir ayar var minimum performans yerine maksimum performans seçtiğiniz zaman masaüstünde bile son hızda çalışıyor. O ayarı değiştirin yada Nvidia'nın ayarları sıfırlamayı deneyin sorun çözülecektir.
Merhaba OC yaptınız mı eğer yaptıysanız çok normal bir durum yapmadıysanız 'da bilgisayara ek bir bileşen taktıysanız power yetmiyor olabilir ekran kartınızın garantisi var ise servise gönderin derim.

Arkaplanda bir şeyler çalışıyor ki saat hızları o kadar yüksek seviyelere çıkmış. Attığınız fotoğrafa bakılırsa bence sisteminiz boşta değil.

Sorunun nereden kaynaklandığını buldum bios'tanmış bios'umu güncelleyip bir kaç ayar yapmıştım o aklıma geldi default ayarlara çekip tekrar başlattığımda eski haline geri döndü. Cevaplarınız için teşekkür ederim saolun.(y)

Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı