GTX 1060 CS GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

xzoix

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CS GO ' da 250 FPS üstüne çıkamıyorum. Xbox oyun çubuğunu kapattım FPS_MAX 0 kodunu girdim yine hiçbir şey değişmiyor. Ekran kartımın %50 - %60 kadarı kullanılıyor. NVIDIA denetim masasından performans ayarlarına ayarladım sıcaklık 60 derece üstüne çıkmıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Frostbite motoru için neden böyle bir düşünce içine girdiniz? Diğerleri neyse de Unity zaten kolay bir yazılım diğerleri ile apayrı.

CS GO İşlemciye ağırlık veren bir oyun. O sisteme 2070 bile taksan neredeyse hiç fark etmez. İşlemciyi yükseltirsen +300 FPS alma ihtimalin var. Ama

1660TI ile 300'ü geçmedi daha 250-300 arası. Ekran kartını da hiç bir zaman yüzde yüzde kullanmadı gerek yok çünkü işlemci bazlı oyun diye biliyorum CS GO.

250 FPS üstüne çıkamıyorsan kartta veya sistemde sıkıntı vardır (CS:GO).
Arkadaşım anlamıyor musunuz CS:Go işlemci bazlı oyun GPUya bakmaz.

CPU bazlı olduğunu biliyoruz da, RX5700XT yanınada heralde pentium işlemci koymamıştır dimi?
1600-2600 kullanıyorsa aldığı FPS normal. Tek çekirdek performansı istiyorsa min 7.-8. nesil i5-i7-i9 veya 3. Nesil Ryzen 5 üstü işlemci şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…