GTX 1060 CS GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

xzoix

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CS GO ' da 250 FPS üstüne çıkamıyorum. Xbox oyun çubuğunu kapattım FPS_MAX 0 kodunu girdim yine hiçbir şey değişmiyor. Ekran kartımın %50 - %60 kadarı kullanılıyor. NVIDIA denetim masasından performans ayarlarına ayarladım sıcaklık 60 derece üstüne çıkmıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu oyunda 100% GPU kullanımı görmeyi beklemeyin. Ayrıca sisteminizle ve oyunda aldığınız değerlerle ilgili daha detaylı bilgi verebilirsiniz. Ortalama hangi değerlerde geziniyor FPS'iniz?

Hangi ayarlarda oynuyorsun? Ben 1920x1080 p ayarların çoğu düşükte 250-350 FPS arası alıyorum. Sistemim imzamda yazıyor. Oynadığın ayarları ve tam sistemini yazarsan daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların kullandığı grafik motorları hakkında da oyuncunun bilgisi olması gerekir.Buna göre sisteme yüklenme biçiminin değiştiğini görebiliyorum. Cry Engine, Unreal Engine, Frostbite, Fox Engine, Unity 3D ki bu en rezili bana göre.

1576195785977.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı