GTX 1060 CS'de FPS Düşmesi

WoqZ

Megapat
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 4-5 ay önce bir sistem topladım şu şekilde:

i5 6500 skylake
Asus GTX 1060 6GB
8 GB 2133 MHz RAM HyperX
MSI B250M Anakart
SSD ve HDD 600w güç kaynağı

Her neyse konuya geleyim ilk aldığımda CS'de oyun içinde 300-400 civarı FPS gezerken bugün FFA deathmatch girdiğimde 90-100'lere düştüğünü 110'larda seyrettiğini gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan yaklaşık 4-5 ay önce bir sistem topladım şu şekilde:

i5 6500 skylake
Asus GTX 1060 6GB
8 GB 2133 MHz RAM HyperX
MSI B250M Anakart
SSD ve HDD 600w güç kaynağı

Her neyse konuya geleyim ilk aldığımda CS'de oyun içinde 300-400 civarı FPS gezerken bugün FFA deathmatch girdiğimde 90-100'lere düştüğünü 110'larda seyrettiğini gördüm.
Bak aynı durumu yaşamış biri olarak beni iyi dinle. Oyunum genelde 250FPS civarı aynı kartla seyrederken ertesi gün 100 FPS 80 FPS olarak gördüm GPU kendini oyuna %100 veriyordu ve vermiş haliyle 100 - 70 FPS arası alıyordum. Bilgisayarına coinminer virüsü bulaşmış olabilir eset indirip bilgisayarını genel taramadan geçirt sonra tarama tamamlanırken virüs bulursa karantinaya geç deleteye basarak sil hepsini. Yeniden başlat. Haritadan haritaya fark olabilir fakat asla tam 100 FPS alacak kadar düşemezsin normal değildir yani. Mirage'de düşüş yaşıyorum sadece o da en fazla 170 falan. Sen şimdi MSI Afterburner aç CS:GO oyunundayken ve sıcaklığına bak ve gpu kullanımına bak eğer bu değerler fazlaysa bir virüs programıyla tarat ve virüsü sil. Ben de aynı sorunu yaşadım bu yolla çözdüm. Ancak farklı bir durumun varsa donanımsal olarak onu bilemem. Ama benim sorunumdan sende de varsa zaten anlarsın bu yolla.

Oyunu nasıl oynuyorsunuz arkadaşlar bu da önemli? Çözünürlük ve video ayarlarınız neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı