GTX 1060 düşük performans sorunu

• Konuyu başlatan dgknyl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 7.879
4006 MHz GTX 1060 için düşük değil mi?Ben de MSI uygulamalarını anlamıyorum aslında. Ama normalde RX470 8 GB bile 8000 MHz ona göre dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğün üzere değerler bu şekilde. Performansı arttırmak istiyorum bilen birisi ile bu durumu istişare etmek istiyorum.

Görünen değerlere bakıp yorumlayacak bir arkadaş var mıdır acaba?

@nedemekreddedildi Afterburner değerlerini oyun içi ekran görüntülerini koydum bir bakarsanız, 1. sayfadalar.

gördüğün üzere değerler bu şekilde. performansı arttırmak istiyorum bilen birisi ile bu durumu istişare etmek istiyorum

Görünen değerlere bakıp yorumlayacak bir arkadaş varmıdır acaba ?

@nedemekreddedildi After burner değerlerini oyun içi ekran görüntülerini koydum bir bakarsanız, 1. sayfadalar

Dostum sorunu çözdün mü?

Merhabalar bu sorunun aynısını hali hazırda yaşıyorum günlerdir yabancı ve Türk forumlara bakmaktan, sistemi söküp takmaktan uyku uyuyamaz oldum. Bu durumu çözdünüz mü yoksa bıraktınız mı merak ediyorum lütfen yardımcı olun @dgknyl

Merhabalar bu sorunun aynısını hali hazırda yaşıyorum günlerdir yabancı ve Türk forumlara bakmaktan, sistemi söküp takmaktan uyku uyuyamaz oldum. Bu durumu çözdünüz mü yoksa bıraktınız mı merak ediyorum lütfen yardımcı olun @dgknyl
İmzamdaki sistemle CS:GO 150 FPS'yi geçmeyerek oynatıyor. Uğraşmıyorum bazen 50 FPS ye bile düşüyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı