GTX 1060 düşük performans

ardatandogan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben yaklaşık 2 hafta önce Ryzen 5 1600, MSI b350m Pro-Vdh, Gskill 8 GB RAM, Asus Dual GTX 1060 3 GB ana özelliklerine sahip bir bilgisayar topladım. Son 1 haftadır oyunlarda FPS düşüşü, disk kullanımının stabil olmaması gibi sorunlarla karşılaşıyorum. İnternetteki bazı haberlerde Windows 7'nin Ryzen için daha iyi olduğunu gördüm. Fakat her sitede farklı sonuçlar bulduğum için buraya danışıyorum. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa çok mutlu olurum. Bu arada bu sorundan sonra bugün 3.kez format attım. Windows 10 Pro 64 bit kurup driverları da yükledim.

upgrader36'a ek olarak;

Windows 10 DSR modunu kapattığınızı varsayarak yazıyorum, donanım sürücülerini güncellediniz mi ? Windows Update aktif mi, Windows güncel mi ?

DSR pasif değilse pasif yapınız.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA adresinden güncel sürücüyü yükleyiniz.
Windows'unuz güncel olsun.
Bios güncel değilse güncelleyiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı