Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #21 takemybreath dedi: o oyunun kendisinde yok ama mod ile falan fsr ve vulkan sanırım mevcut Genişletmek için tıkla... GTX 1060 FSR destekli olması lazım değil mi. FSR ile oynadığınız oyun varmı? deneyimlediniz mi acaba Shahdee dedi: NVIDIA'da FPS artışı olmaz. DX11 ve DX12 daha iyi FPS verir, özellikle 1000 serisinde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun
takemybreath dedi: o oyunun kendisinde yok ama mod ile falan fsr ve vulkan sanırım mevcut Genişletmek için tıkla... GTX 1060 FSR destekli olması lazım değil mi. FSR ile oynadığınız oyun varmı? deneyimlediniz mi acaba Shahdee dedi: NVIDIA'da FPS artışı olmaz. DX11 ve DX12 daha iyi FPS verir, özellikle 1000 serisinde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 27 Şubat 2023 #22 Taha.dll dedi: GTX 1060 FSR destekli olması lazım değil mi. FSR ile oynadığınız oyun varmı? deneyimlediniz mi acaba Genişletmek için tıkla... fsr kullanan bir oyuna sahip değilim. bilgisayarımda uefi aktif ama network stack kapalı sanırım o yüzden gpu-z'de aktif olarak gözükmüyor.
Taha.dll dedi: GTX 1060 FSR destekli olması lazım değil mi. FSR ile oynadığınız oyun varmı? deneyimlediniz mi acaba Genişletmek için tıkla... fsr kullanan bir oyuna sahip değilim. bilgisayarımda uefi aktif ama network stack kapalı sanırım o yüzden gpu-z'de aktif olarak gözükmüyor.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #23 takemybreath dedi: FSR kullanan bir oyuna sahip değilim. Bilgisayarımda UEFI aktif ama network stack kapalı sanırım o yüzden GPU-Z'de aktif olarak gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Network stack Ethernet üzerinden bilgisayarı başlatma değil miydi?
takemybreath dedi: FSR kullanan bir oyuna sahip değilim. Bilgisayarımda UEFI aktif ama network stack kapalı sanırım o yüzden GPU-Z'de aktif olarak gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Network stack Ethernet üzerinden bilgisayarı başlatma değil miydi?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 27 Şubat 2023 #24 Taha.dll dedi: GTX 1060 FSR destekli olması lazım değil mi. FSR ile oynadığınız oyun varmı? deneyimlediniz mi acaba Tamamdır çok sağ olun Genişletmek için tıkla... Her kartta FSR açılabilir, bu konuda bir sınırlama yok. Fakat gözümle GTX 700 serisine kadar FSR açıldığını gördüm.
Taha.dll dedi: GTX 1060 FSR destekli olması lazım değil mi. FSR ile oynadığınız oyun varmı? deneyimlediniz mi acaba Tamamdır çok sağ olun Genişletmek için tıkla... Her kartta FSR açılabilir, bu konuda bir sınırlama yok. Fakat gözümle GTX 700 serisine kadar FSR açıldığını gördüm.
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 27 Şubat 2023 #25 Taha.dll dedi: Network stack Ethernet üzerinden bilgisayarı başlatma değil miydi? Genişletmek için tıkla... nvidia'da uefi yok ama intelde var. sebebini bilmiyorum.
Taha.dll dedi: Network stack Ethernet üzerinden bilgisayarı başlatma değil miydi? Genişletmek için tıkla... nvidia'da uefi yok ama intelde var. sebebini bilmiyorum.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #26 Shahdee dedi: Her kartta FSR açılabilir, bu konuda bir sınırlama yok. Fakat gözümle GTX 700 serisine kadar FSR açıldığını gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet duymuştum FSR ekran kartının içinde değil yazılım içinde bulunuyor sanırım nasıl yapıyorlarsa açabiliyorlar.
Shahdee dedi: Her kartta FSR açılabilir, bu konuda bir sınırlama yok. Fakat gözümle GTX 700 serisine kadar FSR açıldığını gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet duymuştum FSR ekran kartının içinde değil yazılım içinde bulunuyor sanırım nasıl yapıyorlarsa açabiliyorlar.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 27 Şubat 2023 #27 Taha.dll dedi: Evet duymuştum FSR ekran kartının içinde değil yazılım içinde bulunuyor sanırım nasıl yapıyorlarsa açabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet, yazılımsal bir özellik. DLSS ise sadece destekli Nvidia kartlarında açılabiliyor, yarı donanım bazlı bir durum.
Taha.dll dedi: Evet duymuştum FSR ekran kartının içinde değil yazılım içinde bulunuyor sanırım nasıl yapıyorlarsa açabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet, yazılımsal bir özellik. DLSS ise sadece destekli Nvidia kartlarında açılabiliyor, yarı donanım bazlı bir durum.
QUAKE Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 220 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ti AMD Ryzen 7 7700X 32 GB DDR5 RAM Windows 11 Pro x64 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 27 Şubat 2023 #28 Taha.dll dedi: Evet duymuştum FSR ekran kartının içinde değil yazılım içinde bulunuyor sanırım nasıl yapıyorlarsa açabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Half-Life 2 varsa başlatma parametresine -Vulkan yazarak başlatın. DXVK ama sonuçta yine de Vulkan gerekli açılabilmesi için.
Taha.dll dedi: Evet duymuştum FSR ekran kartının içinde değil yazılım içinde bulunuyor sanırım nasıl yapıyorlarsa açabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Half-Life 2 varsa başlatma parametresine -Vulkan yazarak başlatın. DXVK ama sonuçta yine de Vulkan gerekli açılabilmesi için.
BigDaddy74 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 528 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #29 takemybreath dedi: onu ben de bilmiyom Genişletmek için tıkla... 6 GB modelde yazılımsal RT var, Vulkan da işaretli.
takemybreath dedi: onu ben de bilmiyom Genişletmek için tıkla... 6 GB modelde yazılımsal RT var, Vulkan da işaretli.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #30 QUAKE dedi: Half-Life 2 varsa başlatma parametresine -Vulkan yazarak başlatın. DXVK ama sonuçta yine de Vulkan gerekli açılabilmesi için. Genişletmek için tıkla... Maalesef Half-Life 2 yok ama the talos principle yüklüyorum şu anda onda direk Vulkan açılabiliyormuş düşük boyutlu diye onda deneme yapacağım. BigDaddy74 dedi: 6 GB modelde yazılımsal RT var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyunlarda Ray Tracing özelliğini açabiliyor mu?
QUAKE dedi: Half-Life 2 varsa başlatma parametresine -Vulkan yazarak başlatın. DXVK ama sonuçta yine de Vulkan gerekli açılabilmesi için. Genişletmek için tıkla... Maalesef Half-Life 2 yok ama the talos principle yüklüyorum şu anda onda direk Vulkan açılabiliyormuş düşük boyutlu diye onda deneme yapacağım. BigDaddy74 dedi: 6 GB modelde yazılımsal RT var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyunlarda Ray Tracing özelliğini açabiliyor mu?