GTX 1060 ekran kartı Vulkan desteklemiyor mu?

GTX 1060 FSR destekli olması lazım değil mi. FSR ile oynadığınız oyun varmı? deneyimlediniz mi acaba😀
fsr kullanan bir oyuna sahip değilim. bilgisayarımda uefi aktif ama network stack kapalı sanırım o yüzden gpu-z'de aktif olarak gözükmüyor.

1677512720133.png

GTX 1060 FSR destekli olması lazım değil mi. FSR ile oynadığınız oyun varmı? deneyimlediniz mi acaba😀

Tamamdır çok sağ olun🙂
Her kartta FSR açılabilir, bu konuda bir sınırlama yok. Fakat gözümle GTX 700 serisine kadar FSR açıldığını gördüm.

Evet duymuştum FSR ekran kartının içinde değil yazılım içinde bulunuyor sanırım nasıl yapıyorlarsa açabiliyorlar.
Evet, yazılımsal bir özellik. DLSS ise sadece destekli Nvidia kartlarında açılabiliyor, yarı donanım bazlı bir durum.

Evet duymuştum FSR ekran kartının içinde değil yazılım içinde bulunuyor sanırım nasıl yapıyorlarsa açabiliyorlar.

Half-Life 2 varsa başlatma parametresine -Vulkan yazarak başlatın. DXVK ama sonuçta yine de Vulkan gerekli açılabilmesi için.

Half-Life 2 varsa başlatma parametresine -Vulkan yazarak başlatın. DXVK ama sonuçta yine de Vulkan gerekli açılabilmesi için.

Maalesef Half-Life 2 yok ama the talos principle yüklüyorum şu anda onda direk Vulkan açılabiliyormuş düşük boyutlu diye onda deneme yapacağım.

6 GB modelde yazılımsal RT var.

Nasıl yani oyunlarda Ray Tracing özelliğini açabiliyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı