Kartımla Bitcoin kazıyorum 15.72 MH/s alıyor OC yaparak 25 MH/s alınıyormuş +875MHz Memory clock versem yanarmı veya herhangi gibi bir sorun çıkar mı?
Ben oyun için kendi ekran kartıma +198 verdim. Msi Afterburner OC testine sokun.Kartımla Bitcoin kazıyorum 15.72 MH/s alıyor OC yaparak 25 MH/s alınıyormuş +875MHz Memory clock versem yanarmı veya herhangi gibi bir sorun çıkar mı?
Ben oyun için kendi ekran kartıma +198 verdim. MSI Afterburner OC testine sokun.
Ben oyun için kendi ekran kartıma +198 verdim. MSI Afterburner OC testine sokun.
Memory clock değil ki hocam bu +875'e elektrik yetmez diyelim ki yetti kart 2 güne bozulur bence.
Hayır o kendisi ayarlıyor 'Scan' tuşuna basın. Yavaş yavaş Core Clock hızını arttırarak sıcaklık değerlerini ölçüyor.Test e sokrım fakat teste sokunca da yanma ihtimali var sonuçta.
Bu nasıl bilgi kirliliği anlamış değilim.
BTC değil ETH kazıyorsunuz. Bellek hızını arttırmak kartınızı yakmaz, voltaj vermiyorsunuz çünkü. Ayrıca o kadar OC yaptıktan sonra 25 mhs vermesi imkansıza yakın.
Hayır o kendisi ayarlıyor 'scan' tuşuna basın. Yavaş yavaş Core clock hızını arttırarak sıcaklık değerlerini ölçüyor.
Hayır BTC kazmıyorsunuz, tek kart ile BTC kazmanın bir karı kalmadı. BTC'yi ASIC makineler ile kazıyorlar artık. Siz NiceHash kazıyorsunuz.BTC kazıyorum NiceHash ile ve duyduğum kadarıyla olabiliyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.