GTX 1060 FPS Sorunu

westn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Herkese,

Sistemim i7 6700 / GTX 1060 / 8 GB RAM / Bileşenlerinde oluşmaktadır. Bir konu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum.

Steam üzerinden CS:GO oynamaktayım aşağıdaki değerleri almaktayım.

FPS 59-60
GPU Kullanımı %65 / %70
GPU Sıcaklığı %40 civarı
RAM Kullanımı 4000 civarı

Sizce bu sonuçlar normal mi yoksa yolunda gitmeyen bir durum mu mevcut ?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün 60Hz bir monitör ise zaten 60 Fps'den fazlasını ekranda göremezsin, panelin bunu çizecek güçte değildir.

Bu yüzden ekran kartın kendini gereksiz yere yormuyor.

Diyorsan ki illaki ben 150FPS göreceğim, daha çok elektrik yakacağım, daha cok ısıtacağım kartı, V-Sync'i kapatabilirsin.

Merhaba Metehan,

ASUS VP247T kullanıyorum. Sistemi yeni topladım ve monitörüm 60Hz, internette 250 -300 FPS alanları görünce acaba sistemde bir sorun mu mevcut diye düşünmeye başlamıştım.

İlgiline Teşekkürler.

250-300FPS'de alsan monitörün saniyede 60 kare çizebilecek, bu yüzden 60FPS ile sınırlı kalacaksın her türlü

Şuanda bir sorun yok yanii sisteminde, sadece kendisini mantık çerçevesi dışında zorlamıyor

Bende kullandığın monitörün 21.5" vx modeli var 1024*768 çözünürlükte 75 hz gibi bi değer alabiliyorum ki daha akıcı oluyo. 1920*1080 yaparsan zaten 60 fpsden fazlasını göremiceksin. Ayrıca bakarsan gpu kullanımı %65 demişsin demek ki v-sync açık monitör refresh rate'e göre sabitliyor

Hızlı Resim - Adsız

Eğer CS:GO oyununda sisteminin alabileceği en yüksek FPS değerini merak ediyorsan konsolu açıp ''/fps_max 0'' komutunu yazabilirsin.

CS:GO oyunu için söylüyorum; her ne kadar 60 FPS üzeri görüntü anlamında bir fark yaratmayacaksa da yüksek FPS oranı almak anlık takılmaların önüne geçecektir.

Bak 60hz'de kullandım. 144hz kullanıyorum şu anda. Monitörüm 60hz ve 60hz üstü göremiyorum diye v-sync açmayın. 60 FPS ile 250-300'ü 60hz'de bile fark edebiliyorsunuz. Yani açmayın kapatın. Ayrıca bütün ayarları fullemeden ekran kartını full kullanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…