GTX 1060 GTA 5 FPS Düşüşü

Onu takip edebilme şansım olmadı ama akıcıydı oyun. Şimdi fareyi çevirdikçe tekliyor görüntü ama min 75 FPS anlamadım gitti.
 
Ayarları düşürdün mü? AfterBurner ile ayarları düşürüp sistemden oyunun ne kullandığına bak. Ayarlar düşükken bile hala işlemci zorlanıyor, RAM limitlere ulaşıyorsa virüs olabilir.

Ayarlar kısıkken sorun çözlüyorsa İşlemcidendir. Ya da RAM.
 
GTA V'te yüksek ayar açabilecek sistemde 8GB RAM görünce akla ilk o geliyor hocam. Ama tabi HDD'den de olabilir doğru diyorsunuz.
Neden? Ben 8GB bellek ile Ultra ayarlarda açtım oyunu. Hatta 2GB GPU VRAM olmasina ragmen 3GB civari VRAM kullanacak sekilde ayarlar acikti. Hani hicte FPS dususleri yasamadim.

7200RPM hocam. Şuan için virüsten ve fazla arka plan uygulamasından şüphe ediyorum
Arka plan uygulamalarindan suphelenmek iyi olur. Mumkunse IS kullanin ve Oyun Modu varsa otomatik olarak o moda girme ayarini acin.
 
tamam da benim 8 gb ram gtx1070ti fps 40 olmuyor hem de en düşük ayarlar da bunu ne yapıcaz bir de oyunu ilk yüklediğim de full ayarlar da 60 fps sabitti şimdi niye böyle oldu anlamadım bu arada oyunu yükledikten sonra onlineye girince böyle oldu hikayede de böyle olmaya bvaşladı son olara geforce experience yi optimize ettirdim
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı