GTX 1060 GTA 5 Kasma Sorunu

Emre_12

Kilopat
Daha fazla  
GTA 5'de sistemim iyi olmasına rağmen droplar, düşük FPS alıyorum. Polis gelince baya kasıyor vs. Online'da FiveM sunucularında daha da çok kasıyor. ekran kartı kullanımı %70-85 arası.

Sistemim:
  • Ekran Kartı: GTX 1060 3GB
  • İşlemci: i3 8100
  • Anakart: Z370A Pro
  • RAM: XPG Spectrix D80 3000MHz
  • İşletim Sistemi: Windows 10
Her şey günceldir. (BIOS, ekran kartı drivelarıÇ)
Sürekli FPS sabit oynuyorum, öyle kasma azalıyor ama online'da devam ediyor. FPS sabitten çıkarınca oynanamaz hale geliyor oyun, sürekli drop giriyor vs...

Son düzenleyen: Moderatör:
İ3 8100 güçlü bir işlemci değil darboğaz kaynaklı bir sorun olabilir eğer ayarları düşük de oynuyorsanız yükseltip deneyin yoksa DX11 den DX12 ye geçiş yaparak tekrar deneyin oyun içi değerleri atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz MSI afterburner* programını kurarak oyun içi değerleri görebilirsiniz
Çoğu ayar çok yüksekte ve DX12 gözükmüyor ayrıca MSI afterburner programınıda bir türlü oyunlarda değerleri gösteren ayarını kullanamıyorum.

Dosya Ekleri

• ayarlar 1.png
    ayarlar 1.png
    753,4 KB · Görüntüleme: 75
  • ayarlar 2.png
    ayarlar 2.png
    763,2 KB · Görüntüleme: 88
  • ayarlar 3.png
    ayarlar 3.png
    757,2 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Değerler bu şekilde.
FPS sabitlemeyi kapattığımda oyun çok dengesizleşiyor GPU kullanımı bazen %99 oluyor bazen %60 FPS değeri olarak yüksek olsada (Yaklaşık 90 FPS) oyun pek oynanabilir düzeyde olmuyor.
Şuan ki attığım değerler FPS sabitleme açıkken attığım değerler GPU kullanımı en fazla %80 oluyor genelde %75 ile %78 arası.

Dosya Ekleri

• Değerler.png
    Değerler.png
    4,4 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı