GTX 1060 i5-7500 sistem FPS düşüşü

TolgaD

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar
GTX 1060 6GB
i5-7500
16 GB RAM
250GB SSD - 1TB HDD

Kullanıyorum, 1 sene oldu toplayalı. Oyunlarda çok fazla FPS drop yemeye başladım, sürekli 3-5 FPS düşüyor. Sürücüler güncel, PC'de virüs yok, kesinlikle eminim. Sizce sorun ne olabilir, ekran kartını garantiye versem ilgilenirler mi?
LoL, Haxball, Witcher, GTA5 hepsinde FPS drop yiyorum. Çok sinir bozucu bir durum. MSI Afterburner ile baktığımda ekran kartı ve işlemci normal çalışıyor, sorun HDD'de veya SSD'de olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben genelde bu sorunu Win10 Driver ları yükledikten sonra yaşıyorum, kaldırınca herhangi bir drop vs bir sorun kalmıyor. Tabi sende'ki sorun benim'ki gibimi bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez. Yalnız ekran kartının kini kaldırma. Muhtemelen zaten Win10 kullanıyosundur. En iyi yöntem olarak Win10 sıfırlayıp ekran kartı dışında Windows güncellemelerini devre dışı bırakmak oldu benim için, yine dosyalarını yedekleyip bunuda yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı