GTX 1060 i5-7500 sistem mavi ekran sorunu

ibrahimtznk90

Megapat
Daha fazla  
Minidump Hatalar bunlar, ne olduğunu bilmiyorum. Sistemim güncel. GPU ve BIOS güncellemeleri son sürüm halinde yüklü. MemTest86+ ile bellekler kontrol edildi bir sorun çıkmadı. HDTune ile scan yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı. Harddisk veya güç kaynağından şüpheleniyorum. Güç kaynağı Bench testi yaptığımda mavi ekran hatası aldım. Dosya transferi yaparken gene mavi ekran hatası aldım.

GPU: GTX 1060 6 GB
CPU: i5 7500
RAM: HyperX Fury 8 GB 2400MHz
Anakart: B250M D2V Gigabyte
Güç kaynağı: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
Hard Disk: Seagate 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200RPM Harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump Hatalar bunlar, ne olduğunu bilmiyorum. Sistemim güncel. GPU ve BIOS güncellemeleri son sürüm halinde yüklü. MemTest86+ ile bellekler kontrol edildi bir sorun çıkmadı. HDTune ile scan yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı. Harddisk veya güç kaynağından şüpheleniyorum. Güç kaynağı Bench testi yaptığımda mavi ekran hatası aldım. Dosya transferi yaparken gene mavi ekran hatası aldım.

GPU: GTX 1060 6 GB
CPU: i5 7500
RAM: HyperX Fury 8 GB 2400MHz
Anakart: B250M D2V Gigabyte
Güç kaynağı: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
Hard Disk: Seagate 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200RPM Harddisk
aga buyuk ihtimal sorun hdd, oyunlarin kasiyosa takilma oluyosa veya hard diskden ses geliyosa sorun hdd dadir guc kaynagindan yanik kofte kokusu geliyosa demek sorun ondadir
yada windows duzgun kurulmadi.

Windows düzgün bir şekilde kuruldu sıfırdan 1 hafta önce full temiz halini kurdum ve bütün güncellemeleri yapıldı.Güç kaynağından koku gelmiyor.Harddisk değişikliğine gidince gene sorun çözülmicek korkum var.

Windows düzgün bir şekilde kuruldu sıfırdan 1 hafta önce full temiz halini kurdum ve bütün güncellemeleri yapıldı.Güç kaynağından koku gelmiyor.Harddisk değişikliğine gidince gene sorun çözülmicek korkum var.
aga guc kaynaginda sorun yok ya buyuk ihtimal hard diskde cunki bendede sana benzer sorun var ve hard diskim bozuk hdd sentinel le bi bak Healts kac % kalmis

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı