Sitede kurulum hizmeti olup olmadığından emin değilim, B350 anakartların Ryzen 2 nesil işlemcilerle çalışabilmesi için Bios update gerekir, site bu hizmeti kendi yapmıyor öğrendiğim kadarı ile servise yollayıp bu şekilde çözüyor ki bu da nereden baksan 1 hafta demek. O yüzden yüz yüze çözebileceğin tek yer olan Vatan' a yönlendim.
Sitede Ram seçeneği çok azalmış uygun fiyatlı bir şey yok o yüzden başka firmaya yöneldim, geçen gün daha uygun fiyatlı Hepsiburada linki atmışlardı sana, güvenebileceksen oradan da alabilirsin.
Anakartı pahalı olduğu için değiştirdim, artık o kısmı sen biliyorsun araştırmayı yaptın, içine sinecek olanın hangisi olacağını düşünüyorsan aradaki farkı vermeye değeceğini düşünüyorsan onu seçebilirsin.
Hdd konusu da sana kalmış sitede P300 263 tl idi takıntı yapıp illa o olsun diyeceksen aradaki farkı gözden çıkarabilir veya başka bir siteden daha uyguna da alabilirsin.
Hatta yarın mesai saatinde siteye gir sağ altta çevrimiçi uygulamaları var oradan sistemi sizden topladığımda bios update işlemini ve kasa toplama işlemini yapıyor musunuz, yaparsanız ne kadar sürede teslim ediyorsunuz diye sor. Eğer cevap seni tatmin ederse site dışında alınan ve değişiklik yapacağın ürünleri de düzenleyip bakarsın duruma fakat unutma sitede bellek yok o yüzden yine pahalı Hyperx belleklere yönelmek zorunda kalacaksın ve olay Vatan bilgisayar hesabına dönecek.