GTX 1060 için 1250 TL Monitör Önerisi

peeq

Kilopat
Yeni bir 1060 6GB ekran kartlı sistem topluyorum. Yanında maksimum 1.000-1.250 TL'ye alabileceğim monitör arıyorum, aklımdaki budur;

Sizce GTX 1060 6GB sistem için 144 Hz gerekli ve kullanışlı olur mu yoksa 75Hz'de yeterli kılınır mı? Bu monitör harici önerebileceğiniz fiyat aralığıma yakın monitör varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Eğer GTX 1060 6G Sistem için 144Hz fazla olduğunu düşünürseniz 2. olarak aklımda olan şu monitör var;
Sizce nasıl yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende GTX 1060 6GB ekran kartı var ve O.C ile kullanıyorum. Eğer sen de oyunların ayarlarını benim gibi üst seviyede seviyorsan, detaylı olsun istiyorum dersen 144 Hz bu ekran kartına fazla gelir diye düşünüyorum. CS:GO, PUBG gibi oyunlarda çok iddialı çok profesyonel oynamıyorsan 75 Hz 1ms oldukça yeterli gelecektir. Ben 7 ms 60 Hz IPS bir monitör kullanıyorum ve onu bile yeterli buluyorum. AAA oyunların neredeyse hepsinde ayarları en yükseğe alırsan (MSAA düşük olsa ya da kapatsan bile) 144 FPS yakalayamıyorsun zaten bu ekran kartıyla.

Bende GTX 1060 6GB ekran kartı var ve O.C ile kullanıyorum. Eğer sen de oyunların ayarlarını benim gibi üst seviyede seviyorsan, detaylı olsun istiyorum dersen 144 Hz bu ekran kartına fazla gelir diye düşünüyorum. CS:GO, PUBG gibi oyunlarda çok iddialı çok profesyonel oynamıyorsan 75 Hz 1ms oldukça yeterli gelecektir. Ben 7 ms 60 Hz IPS bir monitör kullanıyorum ve onu bile yeterli buluyorum. AAA oyunların neredeyse hepsinde ayarları en yükseğe alırsan (MSAA düşük olsa ya da kapatsan bile) 144 FPS yakalayamıyorsun zaten bu ekran kartıyla.
ULTRA ayarlarda pubg kaç fps alıyorsun peki ?

ULTRA ayarlarda pubg kaç FPS alıyorsun peki ?
Pubgde ultra değil ama yüksek ayarlarda 100 civarı FPS alıyorum. PUBG CS:GO gibi oyunları çok yoğun oynuyorsanız 144 Hz'den iyi verim alırsınız o zaman mantıklı bir seçim olur. Ama ben güncel oyunları takip ediyorum grafikleri yükseltebileceğim kadar yükseltirim diyorsanız 144 Hz çok performanslı olmaz diye düşünüyorum cok büyük fark görmezsiniz 75-60 Hz'e göre.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı