GTX 1060 için 240/144 Hz monitör seçimi

cabbarsan

Hectopat
Ekran kartım 1060 6G. 144 Hz VA ve 240 Hz TN panel arasında mantıklı bir tercih yapmak istiyorum. 240 Hz alırsam 3A oyunlarda 60 FPS deneyimim nasıl olur? 240 Hz gördükten sonra 3A oyunlarda 40-75 FPS arasında zevk alabilir miyim? Almayı planladığım 2 monitörü altta belirtiyorum ve varsa daha iyi tavsiyeniz okumaktan zevk duyarım.

Çözüm
Hocam demek istediğim 144 Hz görüp herhangi bir oyunu 60 FPS oynamak can sıkıyor mu?
Yani fark yaratıyor evet 1 2 dk içinde göz alışıyor ama sen hep 3A mı oynuyorsun fark yaratıyor dediğim mesela fortnite oynarken 60 hz e çekersen farkı anlarsın ama AC Odysey direk açar açmaz 60 fps ile oynarsan fark olmaz fark en fazla aynı oyun içinde farkediyor
Güncel hikayeli temelli oyun.
O 144 fps yi alıp 144 hz monitörünüz olursa her oyunda veriyor bir kere va panel al onun renk canlılığı bile fark eder 240 hz saçmalık olur 1080 ve üstü ekran kartı yükseltmicekseniz gerekesiz bence birde curved oluyor va paneller onun derinliği bile ayrı biley

Hocam demek istediğim 144 Hz görüp herhangi bir oyunu 60 FPS oynamak can sıkıyor mu?

Yani fark yaratıyor evet 1 2 dk içinde göz alışıyor ama sen hep 3A mı oynuyorsun fark yaratıyor dediğim mesela fortnite oynarken 60 hz e çekersen farkı anlarsın ama AC Odysey direk açar açmaz 60 fps ile oynarsan fark olmaz fark en fazla aynı oyun içinde farkediyor

Çözüm
Aradığım cevap buydu teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…