GTX 1060 için geçici olarak Athlon X4 950 kullanılır mı?

Ben önermiyorum X4 950. PUBG'de çok fazla darboğaz yersiniz. Bu yüzden diğer oyunları rahat oynayamazsınız. Ryzen 5 ve 7'ye geçtiğinizde FPS çok artmaz. Artmasını istiyorsanız 8. nesil işlemcilere göz atın.

Gönül isterki tabii ki ekran kartını düşmeden, i3 8350k giriş yapıp ileride onu yükseltmeyi ama. Şuan i3 8350k 850 lira en düşük fiyatı. Bunun yanı sıra soket değişikliği olduğu için yeni nesile uyumlu anakart takmak lazım oda en uygunu Gigabyte Z370P D3 fiyatı 500 lira. Toplam: 1350 lira edecek ve şuan için bu benim bütçemin çok çok üstünde olur.

Geç oldu ama kendim de bu kombini 1050 ile denedim. İşlemci aşırı vasat bir işlemci pubg de 100 de 100 çalışıyor ekran kartı 80 i geçmiyor. Ayrıca çatışmaya girdiğinde anlık donmaya oluyor. Bence ryzen al x4 950 gerçekten çok vasat. Online oyun harici iyi darboğaz yok ama online oyunlarda muazzam darboğaz var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı