GTX 1060 için marka ve model önerisi

Psiko47

Decapat
MSI Gaming X GTX 1050 kullanıyorum. PUBG normal ayarlarda 45 FPS alıyorum ve bu beni rahatsız etmeye başladı GTX 1060 almak istiyorum fakat Hangi marka alıcağım konusunda kararsız kaldım. Asus, MSI' den daha ucuz ama testlere baktığımda Asus sürekli 3,4 FPS daha fazla veriyor MSI ve Asus arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?

MSI Gaming X GTX 1050 kullanıyorum. PUBG normal ayarlarda 45 FPS alıyorum ve bu beni rahatsız etmeye başladı GTX 1060 almak istiyorum fakat Hangi marka alıcağım konusunda kararsız kaldım. Asus, MSI' den daha ucuz ama testlere baktığımda Asus sürekli 3,4 FPS daha fazla veriyor MSI ve Asus arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?
MSI Gereksiz pahalı ayrıca 1060 6GB Almanızı öneririm 3GB güncel oyunlarda yetmemeye başladı.
Öneri:Asus dual 1060 6GB OC

Sistemini belirtirmisin darboğaz vs konusu yoksa ona göre öneri yapılabilir.
Bütçen ne kadar?

Sistemim:
Msi anakart
i7 4790
8GB Ram
MSI Gaming X GTX 1050
500w Power
120GB SSD
1TB 7200RPM HDD
İşlemcimin darboğaz yapıcağı ekran kartının var olduğunu sanmıyorum
Ve evet GTX 1060 a kafayı taktım lütfen AMD önermeyin tik gibi bişey var bende AMD 'den nefret ediyorum
Bu arada Gigabyte almayı düşünüyorum fiyatları uygun ve performansı gayet iyi Gigabyte GTX 1060 6GB almayı düşünüyorum varmı başka önerisi olan?

Sistemim:
Msi anakart
i7 4790
8GB Ram
MSI Gaming X GTX 1050
500w Power
120GB SSD
1TB 7200RPM HDD
İşlemcimin darboğaz yapıcağı ekran kartının var olduğunu sanmıyorum
Ve evet GTX 1060 a kafayı taktım lütfen AMD önermeyin tik gibi bişey var bende AMD 'den nefret ediyorum
Bu arada Gigabyte almayı düşünüyorum fiyatları uygun ve performansı gayet iyi Gigabyte GTX 1060 6GB almayı düşünüyorum varmı başka önerisi olan?
Bence 2060 çok daha iyi olacaktır. Yine de illa 1060 derseniz 3 fanlı Asus Rog Strix veya MSİ Gaming X öneririm

Daha ucuza RX 590 tavsiye ederim. RTX ve GTX modellerine çok fazla kar marjı ekleniyor. Artan para ile RAM-SSD takviyesi yapılabilir.

RTX 2060 çoğu oyunda RX 590 modeline fark atıyor. Buna rağmen ürünün fiyatinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
Sapphire RX 590 NITRO+ Special Edition 8GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11289-01-20G

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı