Hawk Gaming Chair Fab V5 alınır mı?

Kendim kullanıyorum menunum alınır.

Kaç kilo olduğunuza bağlı. Ürünün aşağısında boy ve kilo sınırı var.

Fab V5 için:

Eki Görüntüle 2616434

Sipariş verdim bile. xDrive Toryum ile arasında kalmıştım, kumaş olduğu için bu modeli aldım. Pazar günü gelince incelerim. 70-75 kilo civarıyım, sorun olmaz o zaman.

Sipariş verdim bile. xDrive Toryum ile arasında kalmıştım, kumaş olduğu için bu modeli aldım. Pazar günü gelince incelerim. 70-75 kilo civarıyım, sorun olmaz o zaman.

Hayırlı olsun hocam bir süre geçtikten sonra inceleme tarzında bir konu açarsanız iyi olur.

190 boyunda 100 kilo bir bireyim, ben 2 seneden fazla oldu kıramadım Hawk Fab sandalyeyi. Ama çok ta kaliteli ve rahat olduğunu söyleyemem. Gıcırtılar ve tıkırtılar geliyor ve süngeri bence çok rahat değil.
Kıranlar olmuşta gıcırtı çok geliyormuş diyorlardı ondan pek alınacak bir model değil.

Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.

Peki sizde var mı hocam gıcırtı? Fiyatlar uçmuş bu arada keşke kasım'da alsaydık.
2 ay falan oldu şu anda ama bir problem yok fakat muhtemelen yağlamasını yapmazsanız gıcırtı olur. Zaten kutusundan yağlama yağı çıkıyor

Ek: Kilom 65 olduğundan belki fark edebilir fakat aşırı fark olacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı