GTX 1060 için MSI Optix MAG24C alınır mı?

Crosx

Decapat
Başlıkta belirttiğim gibi MSI GTX 1060 6 GB Gaming X ekran kartlı bilgisayarıma monitör almak istiyorum. Şu an kullandığım monitör 5ms 60 Hz.

Aklımda bir model var aslında ama ekran kartım G-Sync desteklediği için bu monitörü tercih edersem kırılma vb. olur mu diye tereddütteyim. Aklımdaki model;
Görüntü ve kalite olarak çok beğendim arkadaşlar. Tek korkum beklentimi karşılamaz mı veya CS:GO gibi oyunlarda görüntüde kırılma olur mu diye korkuyorum.

Bu monitör gerçek 1 ms ve 144 Hz mi? 1 ms yanında MPRT yazıyor, bunun anlamı nedir?

Değerli bilgileriniz ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nakit ödeme zorunluğunuz yoksa buradan alabilirsiniz daha ucuz. Yırtılma olur ama çok da farkedilmiyor en azından ben farketmedim öyle sorun olacağını zannetmiyorum çoğu kişide bu şekilde kullanıyordur G-SYNC pahalı olduğu için.
MSI Optix MAG24C 23.6" 144 Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı

Nakit ödeme zorunluğunuz yoksa buradan alabilirsiniz daha ucuz. Yırtılma olur ama çok da farkedilmiyor en azından ben farketmedim öyle sorun olacağını zannetmiyorum çoğu kişide bu şekilde kullanıyordur G-SYNC pahalı olduğu için.
MSI Optix MAG24C 23.6" 144 Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
Çok teşekkür ederim. Peki bu ürünün 27 inch olan modelini tavsiye eder misiniz ?
Gerçekten şık bir monitör bence memnun kalırsın,
Muhtemelen kırılma yaşamazsın.
Çok teşekkürler peki bu monitörün 27 inch olanını önerir misiniz?

Çok teşekkür ederim. Peki bu ürünün 27 inch olan modelini tavsiye eder misiniz ?

Çok teşekkürler peki bu monitörün 27 inch olanını önerir misiniz?
27 inç bence çok gerekli bir şey değil zaten VA ve Curved bir panel size yeterli gelecektir 27 inç ekrana alışkınsanız o zaman sizin tercihinize kalmış. Ama aradaki fiyat farkına değmez çok fazla fiyat farkı var.

https://www.amazon.com.tr/Acer-ED24...coding=UTF8&psc=1&refRID=9BCWR9A5J8PZ6KS2GXFA

27" çok büyük gelir Oyun oynayacaksan pubg vb oyunlar gibi kafan yorulacaktır çünkü göz mesafesini aşıyor bir zamandan sonra 24" bile bazen yorabiliyor beni.
Onun dışında çizim vs için kullanacaksanız olabilir.

27" çok büyük gelir Oyun oynayacaksan pubg vb oyunlar gibi kafan yorulacaktır çünkü göz mesafesini aşıyor bir zamandan sonra 24" bile bazen yorabiliyor beni.
Onun dışında çizim vs için kullanacaksanız olabilir.
Çok sağolun gerçekten 24 inch MSI modeli 1600 tl civarında şuan indirimde o modeli tavsiye eder misiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı