Huzuni Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 58 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Dün 1060 6 GB aldım ve sıra geldi işlemciye. Ama hangisini alsam karar veremedim. Genel olarak FPS oyunları oynuyorum. 2'si arasında kararsız kaldım. Ayrıca 2700X'de çıkan Wraith fan çok hoşuma gidiyor. Sizce hangisi almalıyım?
Merhabalar. Dün 1060 6 GB aldım ve sıra geldi işlemciye. Ama hangisini alsam karar veremedim. Genel olarak FPS oyunları oynuyorum. 2'si arasında kararsız kaldım. Ayrıca 2700X'de çıkan Wraith fan çok hoşuma gidiyor. Sizce hangisi almalıyım?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 1 Haziran 2021 #11 Huzuni dedi: NVIDIA ekran kartlarıyla kullanılabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet GTX 1060 ile yapılan testi de var hatta. 22 Haziran'dan itibaren kullanılabilecek. AMD, DLSS Rakibi FidelityFX Super Resolution Teknolojisini Tanıttı AMD, Radeon ekran kartları için NVIDIA DLSS rakibi FidelityFX Super Resolution teknolojisini duyurdu. NVIDIA DLSS, büyük render yükleri olan oyunlarda RTX www.technopat.net Artı 0 Eksi
Huzuni dedi: NVIDIA ekran kartlarıyla kullanılabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet GTX 1060 ile yapılan testi de var hatta. 22 Haziran'dan itibaren kullanılabilecek. AMD, DLSS Rakibi FidelityFX Super Resolution Teknolojisini Tanıttı AMD, Radeon ekran kartları için NVIDIA DLSS rakibi FidelityFX Super Resolution teknolojisini duyurdu. NVIDIA DLSS, büyük render yükleri olan oyunlarda RTX www.technopat.net