GTX 1060 ile 240 Hz monitör kullanılır mı?

Mehmetavc

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
Konu sahibi: Alacağım kart su olabilir eğer ki yeterli gelmezse: 1660 Ti. Bunu yazmış, bende diyorum ki, 1060 ve 1660 Ti zaten 6 GB yeterli gelir, tek farkı VGA yok bir de 1660 Ti 1060'in OC edilmiş hali. Yani konu dışı bir şey yok, cümleleri yanlış anlamayın.

Zaten 1060 kartlarda da VGA görmedim. VGA ile ilgili konuda da bir şey görmedik. 1660Ti, nasıl 1060'ın OC edilmiş hali oluyor? Arada nesil farkı var.

Hocam, zaten 1060'ta DP 1.2 var ve 1080P için 240 Hz alabilirsiniz. Fakat güç olarak 240 FPS zorlamak içinse 1660Tİ daha iyi olur. Yani sizin için sıkıntı yok.

Dikkatimden kaçmış olabilir, OC demişim, demek istediğim 1660 TI 1060 ile aynı nerdeyse, 6GB, tek farkı performansı, sizin de dediğiniz gibi nesil farkı var ve VGA yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam elbette 1660 Ti almanız daha iyi fakat CS:GO, Valorant, LOL tarzı oyunlarda GTX 1060 ile de 240 FPS alabilirsiniz, masraf yapıp değiştirmenize gerek yok. Yani kısaca evet GTX 1060 ile 240 Hz monitör kullanabilirsiniz.

Kullanırsınız ama 7 bin TL vermeye değer mi hocam? :) Açıkçası 3 bin TL gibi bir fiyata 144 Hz monitör alıp geriye kalan 4 Bin TL ile sisteminizi yükseltirseniz çok daha memnun kalacağınız bir sisteminiz olur diye düşünüyorum. Yani 240 Hz yerine 144 Hz kullandığınız için pek bir kayıp yaşayacağınızı düşünmüyorum ama tabii ki karar sizin. :)

@MyUnToTen, kimse sizi tehdit falan etmedi. Bunu nereden çıkardınız? Buranın kuralları da bellidir. Hata yaparsanız uyarı alırsınız. Konu ile alakalı olmayan bir şey yazdığınız için bilgilendirme yaptım. Hala VGA diyorsanız zaten 1060 kartı da tanımıyorsunuz. 1060 kartta da VGA yok. Elbette mesaj yazabilirsiniz. Bu konuda sıkıntı yok. Mesajda kusur olursa da uyarı da alabilirsiniz. Bu konuda da sıkıntı yok. Size ceza rapor sonrasında da verebilir. Bunun için yine rapor sistemini kullanabilirsiniz. Konuya yazmayın.

Hocam elbette 1660 Ti almanız daha iyi fakat CS:GO, Valorant, LoL tarzı oyunlarda GTX 1060 ile de 240 FPS alabilirsiniz, masraf yapıp değiştirmenize gerek yok. Yani kısaca evet GTX 1060 ile 240 Hz monitör kullanabilirsiniz.

Kullanırsınız ama 7 bin TL vermeye değer mi hocam? :) açıkçası 3 bin TL gibi bir fiyata 144 Hz monitör alıp geriye kalan 4 bin TL ile sisteminizi yükseltirseniz çok daha memnun kalacağınız bir sisteminiz olur diye düşünüyorum. Yani 240 Hz yerine 144 Hz kullandığınız için pek bir kayıp yaşayacağınızı düşünmüyorum ama tabii ki karar sizin. :)

Elimde zaten 144Hz monitörüm mevcut 240 yükseltmek istediğim için söyledim ama Rampage'nin monitörü VA panel falan öyle.

@Mehmetavc, teknik olarak 240 Hz mümkün. Fazla oyun oynamıyorum bu sebeple FPS hakkında net bilgi veremem. 1660Ti yerine RTX 3050 de olabilir. Kas gücü olarak aynı sayılır fakat RTX özelliği de var.

Elimde zaten 144Hz monitörüm mevcut 240 yükseltmek istediğim için söyledim ama Rampage'nin monitörü VA panel falan öyle.
Hocam para varsa 240 Hz alın tabi ama ortalama bir bütçe varsa bence biraz da sisteminize yatırım yapmanız daha mantıklı olur. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı