GTX 1060 İle 60 Hz Monitör Kullanılır mı?

Elinde 60 Hz monitör varsa PC toplarken ek harcama yapmasına gerek yok diye düşünüyorum, yüksek Hz bir monitöre ayıracağı bütçeyi donanıma harcayabilir. Zaten GTX 1060 güncel AAA oyunlarda 60 FPS kartı.

Donanıma istediğin kadar harca, istersen GTX 1080 TI al. Monitör 60Hz olduktan sonra, 200 FPS de alsan, 60 FPS deneyimlersin. Bu sebeple monitör önemli bir unsurdur.

Bunun dışında önerim ise; bütçe kısıtlı ise GTX 1060 ile 60Hz monitör kullanmaya devam etmek, mümkünse 75Hz monitör almaktır. Çünkü GTX 1060 her oyunda, ultra grafiklerde deli FPS'ler alacak bir kart değil.

Donanıma istediğin kadar harca, istersen GTX 1080 TI al. Monitör 60Hz olduktan sonra, 200 FPS de alsan, 60 FPS deneyimlersin. Bu sebeple monitör önemli bir unsurdur.

Bunun dışında önerim ise; bütçe kısıtlı ise GTX 1060 ile 60Hz monitör kullanmaya devam etmek, mümkünse 75Hz monitör almaktır. Çünkü GTX 1060 her oyunda, ultra grafiklerde deli FPS'ler alacak bir kart değil.
Sonuçta bu monitör elinde var ve 75 Hz monitör bile ciddi para. Verdiğin 1080 Ti örneği tamamen alakasız, 60 Hz monitörde kaç kare alındığını biliyorum gereksiz yere öğretmenliğe soyunmana gerek yoktu. :)

Sonuçta bu monitör elinde var ve 75 Hz monitör bile ciddi para. Verdiğin 1080 Ti örneği tamamen alakasız, 60 Hz monitörde kaç kare alındığını biliyorum gereksiz yere öğretmenliğe soyunmana gerek yoktu. :)

Ben de 75Hz alsın demedim. İlle de monitör almak istiyorsa 75Hz kafidir dedim. 60Hz monitör onun işini görecektir. Hatta IPS ise daha hoş olur. Madem 60Hz, en azından IPS ile güzel ekran deneyimi yaşar.

Farkını biliyorsun ama farkını biliyor gibi tavsiyeler vermiyorsun. Ben yeri gelir öğretmen, yeri gelir öğrenci olurum. Sen de ol, gocunma.

Gereksizce fazladan para vermeye gerek yok vatandan pc toplamak şuan mantıklı değil kur bu haldeyken daha ucuza toplarsın sistemi onun yerine aynı meblağlara 1070 ekran kartı tercih edin her parçayı en ucuz güvenilir sitelerden alın. Çünkü zaten 700-800 tl cebinizde kalıcak. Ayrıca 60 hz monitör ileriye dönük bir sistemde çok mantıklı değil. Elinizde monitör var ise yeni monitör almayın bence.

Hocam o ne ya, o sistem o kadar etmez.
Dün Vatan Bilgisayar bayisinden istedim ve bana bu pc yi söylediler. Dolar kurunun 6.65 sayıldığınıda söylediler.
Hocam o ne ya, o sistem o kadar etmez.
İndirimli fiyatı olduğunuda söylediler. Sistemde değişiklik yapıp kasayı daha ucuz seçmek istedim fakat indirimli olduğu için değiştiremeyiz dediler.

Resimdeki sistemi alacağım fakat 60Hz monitörüm var. Yeni monitör almalı mıyım?
Monitörüm Philips fakat modelini hatırlamıyorum.
Laptop alacaktım vazgeçtim şimdi kafam karıştı.

Eki Görüntüle 327244

Vatandan bilgisayar toplamanı tavsiye etmem fiyatlar çok uçuk tek tek topla bileşenleri ucuz git bi yerde montajlat paran cebince kalsın burda fazla verecegin parayı monitöre ver 60 herz üstü al 75-144 herz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı