GTX 1060 Marka Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MSI ve Gigabyte

Aslında GTX 1070 Xtreme alsaydın 3 Fanlı kesinlikle önerirdim fakat GTX 1060 da diğer kartlar gibi 2 fan var.Soğutma konusunda fazla bir fark olmaz.

Garantiyi bırak alacağın yer düşünsün.Nerden alacaksın?

İnventus'tan alacağım gibi görünüyor başka hiç bir firmaya güvenemiyorum :D

Dostum Gigabyte teknik servis konusunda burada cevabı zor bulursun, forum MSI ve Asus üstüne var resmen. :D
Bana kalırsa al bak keyfine . Yıllardır Gigabyte kullanırım daha 1 kez olsun problem yaşattığını görmedim. :) Nasıl bir markaysa 1 kez olsun teknik servis derdine düşürmedi. ;)

Herkes öyle söylüyor bende sağlamlığı konusunda hem fikirim ama ülkemizi biliyorsun yok elektirik kesintisi yok şu yok bu derken bilemiyorum :D

Hangi model daha ucuz ise onu alın. İlla marka lazım diyorsan... MSI iyidir beee :)

Hangi model daha ucuz ise onu alın. İlla marka lazım diyorsan... MSI iyidir beee :)

Oda bir bakış açısı tabi :D Ama düşündüğün her iki modelle aynı fiyata satılıyor yani fiyat yada performans farkı çok az olduğu için onları kıstas saymıyorum o yüzden :D Aslında Galax Ex Oc modeli daha uygun ancak Galax tercih etmek istemiyorum zaten bütçe olarak Pc bütçem'de ekran kartına 1400 TL ayırdığım için çoktan, kısmaya ihtiyacım yok :)

Haklısınız. Bende EVGA, MSI, ASUS dışındakilere pek sıcak bakmıyorum

Dostum eğer AMD alacaksan Sapphire alacaksın bu sene gayet güzel işler yapıyor kendim kullanıcısıyım ve öve öve bitiremiyorum...

Ancak Nvidia için ilk tercih Gigabyte ikinci tercih ise Asus-MSI'dır. Benim için bu şekilde genellikle Asus-MSI eşit gidiyor bir sene birisi güzel işler yapıyor diğer sene birisi...

Dostum eğer AMD alacaksan Sapphire alacaksın bu sene gayet güzel işler yapıyor kendim kullanıcısıyım ve öve öve bitiremiyorum...

Ancak Nvidia için ilk tercih Gigabyte ikinci tercih ise Asus-MSI'dır. Benim için bu şekilde genellikle Asus-MSI eşit gidiyor bir sene birisi güzel işler yapıyor diğer sene birisi...

İlk bilgisayarımda ki ekran kartı hem AMD hem Sapphire'di ancak çok rezaletti zaten o yıllarda ikisi de pek iyi durumda değildi firma ve marka olarak ve ben çok çilesini çektim bunların :D O yüzden her ne kadar iyi teknolojik gelişmeleri vs görsem ve hatta yeri geldiğince pc tavsiyesi yaparken tavsiye etsem de güvenmiyorum ve kullanmam için rahat etmez :D

Zaten Youtube + Twitcht benim için önemli bir yerde olduğu için Nvidia bir kart çok daha işimi görecektir bu yüzden GTX 1060 kesin zaten. Gigabyte şu anda benim içinde 1.konumda ancak tek düşündüğüm şey arıza vs durumunda servisi nasıl ? Beni rezil eder mi ? Oyalar mı ? Kargo ile yollamam gerekecek bu yüzden kargo da vs sorun çıkar mı ? Bunlar kafamı kurcalıyor :D

Kutusunu kaybetmediğin sürece bir sıkıntı kargoda çıkarmaz. Ancak garanti konusunda neredeyse bütün firmalar gibi son günlere kadar bekletip (klasik 20 iş günü) son günler dolmadan haber ediyorlar. Eğer ciddi bir sıkıntısı varsa o zaman daha erken cevap verdikleri de oluyor tabi ama kartı yolladığında en az 2 defa ellerine alıp tekrar bakıyorlar.

Kutusunu kaybetmediğin sürece bir sıkıntı kargoda çıkarmaz. Ancak garanti konusunda neredeyse bütün firmalar gibi son günlere kadar bekletip (klasik 20 iş günü) son günler dolmadan haber ediyorlar. Eğer ciddi bir sıkıntısı varsa o zaman daha erken cevap verdikleri de oluyor tabi ama kartı yolladığında en az 2 defa ellerine alıp tekrar bakıyorlar.

Asus garanti konusunda çok güvendiğim bir firma aslında laptop'umu garantiye yolladığımda 7 iş gününde yolluyorlardı bana sorunu çözerek hızlı bir şekilde. 20 gün falan hiç oyalamadılar beni. Ekran kartında durum nasıldır hiç bilmiyorum ama firma olarak garanti konusunda severim Asus'u sadece bütçe olarak biraz fazla geliyor bana Asus Strix GTX 1060 birde tasarım olarak vs çok ısınamadım nedense :D

Asus garanti konusunda çok güvendiğim bir firma aslında laptop'umu garantiye yolladığımda 7 iş gününde yolluyorlardı bana sorunu çözerek hızlı bir şekilde. 20 gün falan hiç oyalamadılar beni. Ekran kartında durum nasıldır hiç bilmiyorum ama firma olarak garanti konusunda severim Asus'u sadece bütçe olarak biraz fazla geliyor bana Asus Strix GTX 1060 birde tasarım olarak vs çok ısınamadım nedense :D
Ben de yakın zamanda GTX 1070 satın aldım. İlk tercihim MSI'ydı fakat toptancıdan aldım ve MSI getirtemedikleri için ASUS almak zorunda kaldım. Ben de sizin gibi tasarımını sevmemiştim internetten baktığımda fakat kendi gözümle görünce çok önyargılı davrandığımı fark ettim. Eğer sizin ikisini yan yana görme fırsatınız olursa bi' bakın sonra kararınızı verin derim :). Her ikisi de zaten kendini kanıtlamış firmalar bir sıkıntı çıkması neredeyse mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı