GTX 1060 Marka Seçimi

Aralarında performans farkı olacağını pek zannetmiyorum. Büyük ihtimalle soğutma farkı vardır, ben senin yerinde olsam Galax markasının GTX 1060'ını alırdım. Diğer markanın adını hiç duymadım çünkü.

2-3 ay önce şimdiki 3GB fiyatına 6GB alınıyordu, şuan almanızı tavsiye etmem ama illa alacaksanız ikisi arasından Galax. Diğer bir seçenek ise Palit. Tanınmış, diğerlerine göre bir eksi si olmayan ve fiyatları makul bir marka.

Merhaba,

Yeni nesil kartlarda kartlara binen güç, güncel oyun grafikleri vs. düşünülürse ki 1060' da bu kartlardan birisidir, kartın sıcaklık değerleri normal seviyenin üstüne çıkabiliyor. Birde malum önümüz yaz. Hava şartları kasa içi ve donanım sıcaklığını da yakından etkileyecektir. İlle de 1060 almakta kararlıysan üzerine birazcık daha koyarak MSI'ın Gaming X serisini almanı öneririm. Kesinlikle mükemmel bir soğutmaya sahip. Bunun yanı sıra sunduğu ek yazılımlarla mükemmel performans değerleri elde edebilir, kusursuz oyun deneyimini enlerde yaşayabilirsin.

NOT: Ali ve Recep daha önce bu kartı detaylı olarak incelemişti. Kafanda net olarak durumu şekillendirmek için inceleme videosunu izlemeni öneririm.

Video Linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saygılarımla,
BlackTSix

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı