GTX 1060 markalar arası fiyat farkı

Arada MHz farkından oluşan 2-3 FPS, görüntü, soğutma, ses, OC kapasitesi farkı var.
Evga SC modeli mhz olarak diğer kartlarla eşit bazılarından fazla, görüntü göreceli bir kavram benim için evga en güzel tasarımlara sahip, ses ve soğutma olarak yine evga gayet serin ve sessiz çalışıyor testlere bakabilirsiniz. Tek eksik oc kapasitesi oda 60-70 TL'ye değecek bir fark değildir bence. Tabii ben evga'yı örnek verdim. Zotac ya da başka mini modellerde iş değişebilir ancak benim tercihim daha ucuz ve aynı performansa sahip olan Evga'dan yanadır.
 
Arkadaslar çok uzun sure olmus ama bu ekran kartlari arasinda ne fark var?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2016-10-31-21-01-16.png
    Screenshot_2016-10-31-21-01-16.png
    218 KB · Görüntüleme: 112
Arkadaslar çok uzun sure olmus ama bu ekran kartlari arasinda ne fark var?
MSI 977 TL'lik modeli tercih et. Farkları sadece soğutma ve biraz çekirdek hızı farkı. Aralarındaki ufak çekirdek hızı farkları FPS'ye çok az etki eder. 1100 TL civarı olan modelde elinle daha fazla overclock yaparak performans artışı sağlayabilirsin ama verdiğin yaklaşık 200 TL'ye değmeyecek bir artış oluyor. ZOTAC çok güven veren bir firma olmadığı için MSI'ın 977 TL'lik modeli en iyi seçim olacaktır. Yurt dışından almanda sakınca yoksa EVGA SC GTX 1060 6GB modelini aynı fiyat aralığında bulabilirsin amazon.com üzerinden.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı