cagataymy Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 81 1 Kasım 2022 #1 Ekran kartı Nvidia GTX 1060 Merhaba, Bilgisayarım mavi ekran verdi gforge uygulamasına da tıkladığımda donunca DDU ile ekran kartıma tekrar temiz kurulum yaptım ama 1 saat sonra bir mavi ekran daha verdi yardımcı olur musunuz? Minidump Teşekkürler,
Merhaba, Bilgisayarım mavi ekran verdi gforge uygulamasına da tıkladığımda donunca DDU ile ekran kartıma tekrar temiz kurulum yaptım ama 1 saat sonra bir mavi ekran daha verdi yardımcı olur musunuz? Minidump Teşekkürler,
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #2 Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Easy Anti-Cheat programini kaldirin. Artı 0 Eksi
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Easy Anti-Cheat programini kaldirin.
KS KS cagataymy Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 81 1 Kasım 2022 #3 Umut Nas dedi: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Easy Anti-Cheat programini kaldirin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, cevabınız için teşekkürler ama bilgisayarımda Easy Anti-Cheat programı yok en azından program ekle kaldır da göremiyorum. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Easy Anti-Cheat programini kaldirin. Genişletmek için tıkla... Merhaba, cevabınız için teşekkürler ama bilgisayarımda Easy Anti-Cheat programı yok en azından program ekle kaldır da göremiyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #4 cagataymy dedi: Merhaba, cevabınız için teşekkürler ama bilgisayarımda Easy Anti-Cheat programı yok en azından program ekle kaldır da göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Fortnite benzeri oyunlar var mi? Dump dosyasinda gordum bende. Artı 0 Eksi
cagataymy dedi: Merhaba, cevabınız için teşekkürler ama bilgisayarımda Easy Anti-Cheat programı yok en azından program ekle kaldır da göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Fortnite benzeri oyunlar var mi? Dump dosyasinda gordum bende.
KS KS cagataymy Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 81 1 Kasım 2022 #5 Umut Nas dedi: Fortnite benzeri oyunlar var mi? Dump dosyasinda gordum bende. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım Lost Ark oynuyorum o kullanıyor Easy Anti-Cheat ondan mı kaynaklıdır acaba ? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Fortnite benzeri oyunlar var mi? Dump dosyasinda gordum bende. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım Lost Ark oynuyorum o kullanıyor Easy Anti-Cheat ondan mı kaynaklıdır acaba ?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #6 cagataymy dedi: Lost Ark oynuyorum o kullanıyor Easy Anti-Cheat ondan mı kaynaklıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, olabilir. Artı 0 Eksi
cagataymy dedi: Lost Ark oynuyorum o kullanıyor Easy Anti-Cheat ondan mı kaynaklıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, olabilir.
KS KS cagataymy Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 81 1 Kasım 2022 #7 Umut Nas dedi: Evet, olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun açık değilken biraz bırakayım bakalım cihazı öyle ise. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Evet, olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun açık değilken biraz bırakayım bakalım cihazı öyle ise.