GTX 1060 mı RX 480 mi?

GTX 1060 önerenler neden önerdi? RX480 önerenler neden önerdi? Yazarsanız daha iyi olur.

Nvidia sürücüleri bana göre daha iyi ve GTX 10 serisinde yüksek frekanslarda kartın ne kadar performanslı olduğunu gösteriyor.

Madem öyle, neden GTX 1060, GTX 980 Ti'yi yenemiyor? Sonuçta GTX 1060'ın daha fazla frekans değeri var.

Usta benim monitör LG M2262D monitörtv olarak geçen bi monitör. Sence hangisini almalıyım bu monitöre ?

Nvidia sürücüleri bana göre daha iyi ve GTX 10 serisinde yüksek frekanslarda kartın ne kadar performanslı olduğunu gösteriyor.
AMD sürücüleri oldukça güzel ve stabil. Nvidia'da yaşadığım problemleri AMD'de yaşamadım.

Hocam bu monitöre her ikisi de olur. Sadece 60hz, Freesync/G-Sync felan yok. Ancak saymış olduğum özellikler bakımından RX480 daha uygun gibime geliyor.

Eyvallah usta çok sağol cevabın için

Hocam bu monitöre her ikisi de olur. Sadece 60hz, Freesync/G-Sync felan yok. Ancak saymış olduğum özellikler bakımından RX480 daha uygun gibime geliyor.
GTX 1070 Sistem Görüşleriniz bu konuda son mesaja bakabilir misin rica etsem

Madem öyle, neden GTX 1060, GTX 980 Ti'yi yenemiyor? Sonuçta GTX 1060'ın daha fazla frekans değeri var.

Tamam GTX 980 Tİ al kardeşim, cahil cahil konuşma. Yazdığımı iyi oku, güzel yorum yap. Ben orada GTX 1060 dünyanın en iyi kartı demedim. Kıyasyalamaya göre cevap yazdım.

-Eğer bu yazımda da adam gibi cevap vermeyeceksen, cevap alamayacaksın. Hakaret edersende şikayet ederim, bilgin olsun.

Usta benim monitör LG M2262D monitörtv olarak geçen bi monitör. Sence hangisini almalıyım bu monitöre ?

Çok kaliteli yüksek özellikleri olan bir monitör değil. Freesync yada Gync özelliği de yok. O yüzden hangi ekran kartını alacağın fark etmez.

Adam haklı neyin lafını ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…