Y yasin_bayar Decapat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 4 1 Kasım 2018 #1 GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur.
GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur.
Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 1 Kasım 2018 #2 yasin_bayar dedi: GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur. Eki Görüntüle 341053 Genişletmek için tıkla... Optifine kur. Artı 0 Eksi
yasin_bayar dedi: GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur. Eki Görüntüle 341053 Genişletmek için tıkla... Optifine kur.
GAMER29 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 340 Çözümler 2 1 Kasım 2018 #3 yasin_bayar dedi: GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur. Eki Görüntüle 341053 Genişletmek için tıkla... Ben göremedim kaç FPS? Artı 0 Eksi
yasin_bayar dedi: GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur. Eki Görüntüle 341053 Genişletmek için tıkla... Ben göremedim kaç FPS?
Vega 10'cuk Hectopat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 515 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2018 #4 yasin_bayar dedi: GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur. Eki Görüntüle 341053 Genişletmek için tıkla... Shader modu kapatın. Artı 0 Eksi
yasin_bayar dedi: GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur. Eki Görüntüle 341053 Genişletmek için tıkla... Shader modu kapatın.
KS KS Y yasin_bayar Decapat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 4 1 Kasım 2018 #5 Vega 10'cuk dedi: Shader modu kapatın. Genişletmek için tıkla... Shader niye kapatayım GTX 1060 gibi bir ekran kartım varken? Zel dedi: Optifine kur. Genişletmek için tıkla... Optifine zaten kurulu. GAMER29 dedi: Ben göremedim kaç FPS? Genişletmek için tıkla... 23 fps. Yok mu yardımcı olacak ya 2000 TL'lik kartla minecraft oynayamayacak mıyım cidden? Artı 0 Eksi
Vega 10'cuk dedi: Shader modu kapatın. Genişletmek için tıkla... Shader niye kapatayım GTX 1060 gibi bir ekran kartım varken? Zel dedi: Optifine kur. Genişletmek için tıkla... Optifine zaten kurulu. GAMER29 dedi: Ben göremedim kaç FPS? Genişletmek için tıkla... 23 fps. Yok mu yardımcı olacak ya 2000 TL'lik kartla minecraft oynayamayacak mıyım cidden?
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 1 Kasım 2018 #6 Oyuna RAM vermeyi ene Java kodlarıyla kodu tam hatırlamıyorum ama internet üzerinden bulabilirsin ayrıca görev yöneticisinden oyuna öncelik ver. Artı 0 Eksi
Oyuna RAM vermeyi ene Java kodlarıyla kodu tam hatırlamıyorum ama internet üzerinden bulabilirsin ayrıca görev yöneticisinden oyuna öncelik ver.
KS KS Y yasin_bayar Decapat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 4 1 Kasım 2018 #7 tacohub dedi: Oyuna RAM vermeyi ene Java kodlarıyla kodu tam hatırlamıyorum ama internet üzerinden bulabilirsin ayrıca görev yöneticisinden oyuna öncelik ver. Genişletmek için tıkla... Denedim onu 4 GB ram verdim zaten sağ üstte ramin %16sının kullanıldığı yazıyor. Yani RAMden kaynaklanan bir sorun değil. Artı 0 Eksi
tacohub dedi: Oyuna RAM vermeyi ene Java kodlarıyla kodu tam hatırlamıyorum ama internet üzerinden bulabilirsin ayrıca görev yöneticisinden oyuna öncelik ver. Genişletmek için tıkla... Denedim onu 4 GB ram verdim zaten sağ üstte ramin %16sının kullanıldığı yazıyor. Yani RAMden kaynaklanan bir sorun değil.
GAMER29 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 340 Çözümler 2 1 Kasım 2018 #8 tacohub dedi: Oyuna RAM vermeyi ene Java kodlarıyla kodu tam hatırlamıyorum ama internet üzerinden bulabilirsin ayrıca görev yöneticisinden oyuna öncelik ver. Genişletmek için tıkla... 1060 3GB İşlemci tavsiye eder misin ? (İNTEL - Anakartım : B250M) Artı 0 Eksi
tacohub dedi: Oyuna RAM vermeyi ene Java kodlarıyla kodu tam hatırlamıyorum ama internet üzerinden bulabilirsin ayrıca görev yöneticisinden oyuna öncelik ver. Genişletmek için tıkla... 1060 3GB İşlemci tavsiye eder misin ? (İNTEL - Anakartım : B250M)
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 1 Kasım 2018 #9 yasin_bayar dedi: Denedim onu 4 GB ram verdim zaten sağ üstte ramin %16sının kullanıldığı yazıyor. Yani RAMden kaynaklanan bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Öncelik vermeyi deneyin görev yöneticisinden Artı 0 Eksi
yasin_bayar dedi: Denedim onu 4 GB ram verdim zaten sağ üstte ramin %16sının kullanıldığı yazıyor. Yani RAMden kaynaklanan bir sorun değil. Genişletmek için tıkla... Öncelik vermeyi deneyin görev yöneticisinden
Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 1 Kasım 2018 #10 GAMER29 dedi: 1060 3GB İşlemci tavsiye eder misin ? (İNTEL - Anakartım : B250M) Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açın. Artı 0 Eksi
GAMER29 dedi: 1060 3GB İşlemci tavsiye eder misin ? (İNTEL - Anakartım : B250M) Genişletmek için tıkla... Ayrı konu açın.