yasin_bayar
Decapat
GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur.
Sürücüleriniz ve Windows sürümünüz güncel mi?GTX 1060 ekran kartına göre düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Herhangi bir ısınma sorunu yoktur.
Eki Görüntüle 341053
Hangi marka GTX 1060Shader niye kapatayım GTX 1060 gibi bir ekran kartım varken?
Optifine zaten kurulu.
23 fps.
Yok mu yardımcı olacak ya 2000 TL'lik kartla minecraft oynayamayacak mıyım cidden?
İşletim sistemi güncel ve ekran kartı da güncel sayılır. Son bir tane güncelleme geldi onu yapmadım sadece.Sürücüleriniz ve Windows sürümünüz güncel mi?
Palit 6GBlık versiyonu.Hangi marka GTX 1060
Render çarpanı 1x. Görüş mesafesini de normale aldım ama sonuç değişmedi.Görüş mesafesini azar azar indirmeyi deneyin. Shader ayarlarından ise render çapranı 1x'ten fazla ise düşürün. Hiç olmazsa shader paketini değiştirmeyi deneyin.
5-6 fps arttı öncelik verince ama hala oynanabilir seviyede değil.Öncelik vermeyi deneyin görev yöneticisinden
Son güncellemeyi yapmayı deneyin. Söylemeyi unutmuşum eğer Java sürümünüz güncel değilse onu da güncellemeyi deneyin. Oyunu başka sürümlerde açmayı da deneyebilirsiniz. Başka bir konuda bu sürümde bir sıkıntı olduğunu okumuştum. Hala devam ediyor mudur bilemem.İşletim sistemi güncel ve ekran kartı da güncel sayılır. Son bir tane güncelleme geldi onu yapmadım sadece.
Palit 6GBlık versiyonu.
Render çarpanı 1x. Görüş mesafesini de normale aldım ama sonuç değişmedi.
5-6 fps arttı öncelik verince ama hala oynanabilir seviyede değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.