Sıcaklık 63-64 derecenin üstüne çıkmıyor. O.C. değerleri ise Core Clock +100, Memory Clock +300.Kazım gücü çok düşük. Oc yapmadan mı yapıyorsunuz? Eğer öyle ise sıcaklıklarda yüksektir. 2. olarak 17.7 den 13-14-15 lere düşmesi normal ancak 3 e düşmesi değil.
Sıcaklıkları bence 52-54 aralığında tutun. Power limit 70 ile deneyebilirsiniz. Memory clock +25 +25 gittiği yere kadar deneyin bakalım. En stabilite ayarları bulmak için. Benim hiçbir kartım 55 dereceyi görmüyor. Kazım gücü çok düşük. O kartın bildiğim kadarıyla ortalama 23 vermesi gerek.Sıcaklık 63-64 derecenin üstüne çıkmıyor. O.C. değerleri ise Core Clock +100, Memory Clock +300.
+150, +350 yaptım. Sabit 18 ile kazıyor.Sıcaklıkları bence 52-54 aralığında tutun. Power limit 70 ile deneyebilirsiniz. Memory clock +25 +25 gittiği yere kadar deneyin bakalım. En stabilite ayarları bulmak için. Benim hiçbir kartım 55 dereceyi görmüyor. Kazım gücü çok düşük. O kartın bildiğim kadarıyla ortalama 23 vermesi gerek.
Arttırmaya devam et nerede çöküyor ona bakmak lazım.+150, +350 yaptım. Sabit 18 ile kazıyor.
Core Clock'u da arttırayım mı?Arttırmaya devam et nerede çöküyor ona bakmak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.