Kart şuan 1800TL civarında.Gigabyte windforce modelini yaklaşık 6aydir kullanıyorum. %100 kullanım sırasında sıcaklık 71 derece civarında geziyor. İlk aldığımda fanın birinde sorun vardı garantiye gönderdim sorun yok demelerine rağmen bir şekilde değişim sağladılar. Fan milinde problem vardı ve çok fazla ses çıkarıyordu. Hatta masada bu titreşimleri fazlasıyla hissediyordum. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Fan hızını kendim ayarlarsam 60 dereceye kadar düşüyor sıcaklık. Ama en sessizi otomatik ayarda o yüzden bu şekilde kullanıyorum ve 71 derecenin sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kartın fiyatı uygun ise öneririm. Belirtmeden geçemeyeceğim ben kartı 1350TL ye aldım.
İşlemciyi I5 8600k veya I7 8700 almayı düşünüyorum.Şimdi olay'a farklı bi bakış açısı getirdin 1060 6 GB Render için yeterlidir işlemci faktörü de çok önemli bilişenlerini söylersen daha açıklayıcı olabilir
Ram 16GB, 1TB HDD, MSI Z370 anakart alacağım.Şimdi olay'a farklı bi bakış açısı getirdin 1060 6 GB Render için yeterlidir işlemci faktörü de çok önemli bilişenlerini söylersen daha açıklayıcı olabilir
İyi mi sence?Şimdi olay'a farklı bi bakış açısı getirdin 1060 6 GB Render için yeterlidir işlemci faktörü de çok önemli bilişenlerini söylersen daha açıklayıcı olabilir
Peki kötü bir ekran kartı mı?Gigabyte windforce modelini yaklaşık 6aydir kullanıyorum. %100 kullanım sırasında sıcaklık 71 derece civarında geziyor. İlk aldığımda fanın birinde sorun vardı garantiye gönderdim sorun yok demelerine rağmen bir şekilde değişim sağladılar. Fan milinde problem vardı ve çok fazla ses çıkarıyordu. Hatta masada bu titreşimleri fazlasıyla hissediyordum. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Fan hızını kendim ayarlarsam 60 dereceye kadar düşüyor sıcaklık. Ama en sessizi otomatik ayarda o yüzden bu şekilde kullanıyorum ve 71 derecenin sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kartın fiyatı uygun ise öneririm. Belirtmeden geçemeyeceğim ben kartı 1350TL ye aldım.
Kart şuan 1800TL civarında.
İşlemciyi I5 8600k veya I7 8700 almayı düşünüyorum.
Ram 16GB, 1TB HDD, MSI Z370 anakart alacağım.
İyi mi sence?
Peki kötü bir ekran kartı mı?
Hocam almışkende sessiz bir kart istiyorum o yüzden MSI GTX1060 GAMINGX 6GB almaya bakıcağım.Daha önce söylediğim gibi almışken en ucuzunu almaya bak. Sonuçta hepsinin içinde aynı sistem var sadece dış görünüşleri farklı. Arabadan gidersek motor hepsinde aynı kaporta farklı sadece. Tek fan olmuş 3 fan olmuş en iyi ihtimal ekrankartı sıcaklığını etkiler. Atıyorum tek fanlı 65 derece ise çift fan 60 derece 3 fanlı 57 derece olur. OC versiyonlarına göre aralarında 2-3 FPS anca oynar. Sonuçta hepsi 2 yıl garantili ürün.
Sinerji'den alacağım oradaki fiyatlar çok uygun.Son karar senin karışamayız tabi ama o ekran kartı en az 2100 TL civarında. Dİğer ekran kartlarında İndirim kovaladımı 1600 TL lere kadar ekran kartları oluyo KDV indirimidir flan ile Hepsiburada Teknobiyotik İtopya vb sitelerde. O fiyat farkına rağmen ben alacam dersen senin bileceğin iş. Çok ses yapacağını sanmıyom ekran kartlarının yapsa bile fan hızları ayarlanıp ses düşürülebilir. kasa yalıtımı vb iyi yapılabilir 400-500 TL az bir fak değil yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.