GTX 1060 modelleri arasındaki fark nedir?

falldownnn

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyati 150 dolardan fazla olacak. Nerden gördüyseniz o fiyatlar tahminden ibaret kalıyor. Ortada net bir bilgi yok. O Kartın çıkmasına en az 6 ay var. Önce 1180-1170 ardından 1160 en son 1150 çıkış yapacak. O 6 aylık süreçte doların katlanmasınıda göz önüne alırsak. GTX 1150 için 1600 Liradan fazla ücret ödeyebilirsiniz. GTX 1050 gibi 400 Liraya satılmayacak. Dolar artık 2.5 Değil.

150 dolar olcağını söyle işte bize bizde niye bekleyip beklemiyecegimizi anlayalım.
150 dolar bilginizin kaynağını sunabilir misiniz buraya ? yoksa manipülasyon yapıp insanları yanlış bilgilendirmeyin.
1150 nin 150 dolar olacagini sanmiyorum. Hafi oldu diyelim 1060a fark atacagini da sanmiyorum denk olurlar buyuk ihtimal gibi geliyor. 9 serisi ile 10 serisi arasindaki sicrama gibi bir sey olmayacak buyuk ihtimalle 10 ile 11 arasinda..
150 dolardan fazla çıkacağı kesin. Yeni nesil ve GDDR6 teknolojisi ile geleceği için 150 dolardan fazla olacağını düşünüyorum.
Fiyati 150 dolardan fazla olacak. Nerden gördüyseniz o fiyatlar tahminden ibaret kalıyor. Ortada net bir bilgi yok. O Kartın çıkmasına en az 6 ay var. Önce 1180-1170 ardından 1160 en son 1150 çıkış yapacak. O 6 aylık süreçte doların katlanmasınıda göz önüne alırsak. GTX 1150 için 1600 Liradan fazla ücret ödeyebilirsiniz. GTX 1050 gibi 400 Liraya satılmayacak. Dolar artık 2.5 Değil.
150 dolar kötü bir tahmin olabilir ancak 1060'a vereceğiniz 400 dolardan daha az olacağı kesin.

Dostum kesin diyorsun da nerede kaynak nerede ? Sen mi üretiyorsun da bu kadar kesin konuşuyorsun. 1060 a 400 dolar diyorsun. 1060 çok kötü bir kartmış gibi niye konuşuyorsun ki ? Güncel bütün oyunlar 1080p de ultrada oynayabilirsin.1-2 sene aralığında çıkacak oyunları bile oynayabilirsin o kartla. 400 dolar olarak bahsettiğin miktar Türkiye için yüksek bir meblağ. Sebebi ise bilindik doların TL karşısındaki değersizliği. Yurtdışında 400 dolar bir para değil çünkü oranın asgari ücreti bizim aldığımız asgari ücretin dolar bazında olanı. E dolar da TL nin 4 katından fazla olunca burada aldığımız parçalar doğal olarak bize dokunuyor. Adamlar aylık kazandığının 1/4 ünü verirken sen 1 aylık kazancını verince yekten, giren miktarla bizden çıkan ses doğru orantılı olduğundan bağırmamız normal. Yapabileceğimiz yada elden gelebilecek birşeyimiz var mı peki ? Yok...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı