GTX 1060 Monitör Tavsiyesi

Profesyonel oyuncu olmaya gerek yok. LoL, CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda alınan yüksek FPS'leri görebilmek için, daha akıcı oynamak için 144Hz gerekiyor. 60Hz'den 144Hz'e geçtim 2-3 ay önce farkı çok rahat hissediyorum.

@Deniz Gök
Yaptığınız yoruma sadece güldüm. Cahilliğinize veriyorum.

TN panel bir monitöre 1700 TL vermek mantıklı değil.

İkisinden birini önerebilirim, curved olması sizi korkutmasın çok hafif bir kavis var.

Profesyonel oyuncu olmaya gerek yok. LoL, CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda alınan yüksek FPS'leri görebilmek için, daha akıcı oynamak için 144Hz gerekiyor. 60Hz'den 144Hz'e geçtim 2-3 ay önce farkı çok rahat hissediyorum.
Ben de oynadım LoL ve diğer oyunları 60 Hz monitörle tek attığım oldu CS:GO kolsuz olduğum için beceremiyordum ama yani her türlü tek atılıyor, FPS sorunu yaşanmadığı sürece tabiki
@Deniz Gök

İkisinden birini öneririm.
Cahilliğimi açıklayın bana biz de cahilliğimizden kurtululalım, o zaman söyleyin bana neden 60 Hz monitörle oyunlarda iyiyim ? Elbet haksızım haklı değilim demiyorum ben fakat 1000 lira da vermeye değmez diyorum kendi fikrim

@Deniz Gök

İkisinden birini önerebilirim, curved olması sizi korkutmasın çok hafif bir kavis var.
Danışma amacım saten bir bilgim olmadığı içindir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı