LoL tarzı oyunlar oynuyorum. Şu an bana 144Hz ve 1ms tepkimeli monitör lazımdır. Ekran kartım GTX 1060'dır. AOC G2790PX 27" 144hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı ayrıca böyle bir monötör buldum, fikriniz nedir? Bütçem 2000 TL'dir.
Ben de oynadım LoL ve diğer oyunları 60 Hz monitörle tek attığım oldu CS:GO kolsuz olduğum için beceremiyordum ama yani her türlü tek atılıyor, FPS sorunu yaşanmadığı sürece tabikiProfesyonel oyuncu olmaya gerek yok. LoL, CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda alınan yüksek FPS'leri görebilmek için, daha akıcı oynamak için 144Hz gerekiyor. 60Hz'den 144Hz'e geçtim 2-3 ay önce farkı çok rahat hissediyorum.
Cahilliğimi açıklayın bana biz de cahilliğimizden kurtululalım, o zaman söyleyin bana neden 60 Hz monitörle oyunlarda iyiyim ? Elbet haksızım haklı değilim demiyorum ben fakat 1000 lira da vermeye değmez diyorum kendi fikrim@Deniz Gök
Yaptığınız yoruma sadece güldüm. Cahilliğinize veriyorum.
TN panel bir monitöre 1700 TL vermek mantıklı değil.
![]()
Samsung LC24FG73FQMXUF 1ms 144Hz 23.5" HDMI Kavisli Gaming Monitör incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
MSI Optix MAG241C 23.6” 1ms 144Hz HDMI/DP/USB 1500R Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
İkisinden birini öneririm.
Sıkıntı yok seni umursamıyorum, ama birisine hatalısın dersen hatasını açıklamak zorundasındır, hatalı olduğumu biliyorum ben sadece 1000 lira daha fazla vermeye değmez diye düşünüyorum çünkü 60 Hz monitörle senelerce oynadım
Danışma amacım saten bir bilgim olmadığı içindir.@Deniz Gök
Yaptığınız yoruma sadece güldüm. Cahilliğinize veriyorum.
TN panel bir monitöre 1700 TL vermek mantıklı değil.
![]()
Samsung LC24FG73FQMXUF 1ms 144Hz 23.5" HDMI Kavisli Gaming Monitör incehesap.com
![]()
MSI Optix MAG241C 23.6” 1ms 144Hz HDMI/DP/USB 1500R Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
İkisinden birini önerebilirim, curved olması sizi korkutmasın çok hafif bir kavis var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.