GTX 1060 MSI Gaming X 6G vs ASUS Strix 6G

Phelps

Hectopat
Daha fazla  
Bu ikiliden hangisini tercih edersiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi? Hangi firmanın yetkili servisi iyidir?

MSI:
  • Kendini kanıtlamış Twin Frozr VI soğutması,
  • 100-120 TL daha ucuz,
  • 2 yıl garanti.
ASUS:
  • 3 fanlı daha serin bir kart,
  • Daha kaslı ve bence tasarım olarak daha güzel,
  • 3 yıl garanti,
  • 100-120 TL daha pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım olarak bence MSI daha iyi fakat ASUS'un tasarımı daha çok hoşuna gidiyorsa ASUS al fakat RAM'in 8gb ise MSI alıp 16gb RAM'e yükseltmeni tavsiye ederim :).

Tasarım olarak bence MSI daha iyi fakat ASUS'un tasarımı daha çok hoşuna gidiyorsa ASUS al fakat RAM'in 8gb ise MSI alıp 16gb RAM'e yükseltmeni tavsiye ederim :).
Renkler ve zevkler tartışılmaz hocam:D Teşekkürler önerinizi dikkate alacağım.

Ucuz olanı al derim. O 3. fan uçurum yaratmıyor hatta bazı çift fanlı soğutmalar geçiyor bile o soğutmayı :).
Hocam en iyi Custom 1060 Strix diye biliyorum.
Bahsettiğiniz marka hangisi ?

Eğer ekran kartına overclock yapmayı düşünüyorsan ASUS al çünkü 3 fanlı olmasının nedeni GPU'sunun daha kaliteli yani overclock potansiyelinin daha yüksek olmasından dolayı.

Yalnız ben bu ASUS'u kullanan biri olarak söyleyeyim, kullandığım anakart micro ATX ve kart uzun olduğu için benim SATA yuvalarını kapattı. Yani bir harddisk eklemeye çalışırsam sanırım ekran kartını yeniden çıkartıp takmak zorunda kalacağım.

Eğer overclock işiyle aşırı derecede uğraşmayacaksan MSI alabilirsin.

Son düzenleme:
Aslında ikiside seni üzmez , fakat Asus 3 yıl garanti sunması bir ayrıcalık olabilir, araştırdığım ve baktığım forumlarda Asus yetkili servis pek sevilmezken MSI ise çok övgü alan servisi var bunlarda aklında bulunsun.Şahsi düşüncem MSI GTX 1060 Gaming X 6G

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı